Salut biedt hulp bij ‘lastige’ brieven

Lastige brieven, onduidelijke formulieren of ingewikkelde online-aanvragen? De Brievenhulp van Salut is daarbij dé helpende hand voor de inwoners van Goor en andere kernen in de Hof. Salut helpt inwoners kosteloos met het lezen, begrijpen en invullen van brieven en formulieren…

Het kan gaan om het aanvragen van een toeslag of subsidie bij de gemeente, het aanvragen of wijzigen van huur- of zorgtoeslag, het aanvragen van diverse kwijtscheldingen én van de energietoeslag. Een afspraak kan gemaakt worden via de app: 06-20 89 49 99, of per tefefoon: 0547–260053. Tijdens de vakantieperiode van 27 juli tot en met 17 augustus is de Brievenhulp gesloten.

Gerelateerde berichten

  • Salut biedt ‘brievenhulp’21 april 2020 Salut biedt ‘brievenhulp’ Wie hulp nodig bij het lezen, begrijpen én invullen van formulieren kan vanaf nu terecht bij welzijnsinstelling Salut. Onder de noemer 'De Brievenhulp op afspraak' kunnen mensen zich […]
  • Salut helpt huurders met toeslagen30 januari 2021 Salut helpt huurders met toeslagen Salut wil huurders met een beperkt inkomen helpen om ze te helpen aan de huurtoeslag of het kind-gebonden budget. Door een wetswijziging kregen honderdduizenden Nederlanders in 2020 voor […]
  • De Brievenhulp van Salut8 september 2020 De Brievenhulp van Salut Heeft u hulp nodig bij het lezen en begrijpen van formulieren en met het invullen ervan? Dan biedt Salut “De Brievenhulp op afspraak.” Heeft u hulp nodig met lastige brieven, iets online […]
  • Salut beperkt toegankelijk in zomerperiode12 juli 2019 Salut beperkt toegankelijk in zomerperiode In de zomerperiode zijn enkele diensten- en locaties van Salut beperkt open- en toegankelijk. Vanaf 15 juli t/m 9 augustus is er op woensdagochtend geen Brievenhulp terwijl tot 1 […]
  • Fit & Food Festival, geef je nu op6 augustus 2022 Fit & Food Festival, geef je nu op Buurtsportcoaches Hof van Twente en Salut pakken nu de handschoen op om Goor in de komende jaren gezonder en fitter te maken. Om dit met de bevolking samen op te pakken organiseren zij […]