Ernstig ongeval op de N346, fietser overleden

Bij de N346 in Goor is vanmiddag vlak voor de Hengevelderbrug een fietser aangereden. Het slachtoffer werd bij de afslag naar de Haaksbergerweg geschept door een automobilist en overleed ter plaatse. De oorzaak van het ongeval is nog onduidelijk en wordt door politie op dit moment onderzocht. De N346 is daarom gedeeltelijk afgesloten geweest voor onderzoek. (Foto: Hof van Twente Fotografie)

Gerelateerde berichten

  • Nieuwe tennisbanen GTC6 februari 2010 Nieuwe tennisbanen GTC Tennisvereniging GTC, die dit jaar haar vijftiende lustrum viert, gaat volgend jaar de kunstgrasbanen vervangen. Voorzitter Kant prefereert een 'all weather baan' die de zelfde […]
  • Boake-bouwers weer van start, hout gevraagd10 februari 2016 Boake-bouwers weer van start, hout gevraagd Stichting LOER is weer begonnen met de voorbereiding van het Hof Boake Spektakel dat op Eerste Paasdag plaatsvindt op het ‘Roelofsen-terrein’ aan de Deldensestraat. Vanaf zaterdag is het […]
  • Euroshoppen voor PAX Kinderhulp28 augustus 2021 Euroshoppen voor PAX Kinderhulp De lokale werkgroep van PAX Kinderhulp in de hele maand september tweedehands kleding verkopen om geld in te zamelen. Dat gebeurt bij de kledingmarkt op sportpark De Mossendam en onder de […]
  • Ook passen na droge januari-maand ?19 februari 2020 Ook passen na droge januari-maand ? Na de anti-alcohol-campagne 'dry januari' steunt de gemeente Hof van Twente ook de opvolger die de naam 'Ik pas' heeft mee gekregen. Deze actie begint aan het begin van de vastenperiode, […]
  • foto-1122 oktober 2012 Nog meer Herfstkiekjes online Na de prachtige herfstfoto's van Eric Offing van gisteren werden ook Karen Eijkelkamp en Ineke Smit geprikkeld om de camera ter hand te nemen. Ineke Smit koos voor de klassieke […]