Hector met klassiek jubileumtenue tijdens 100-jarig bestaan

SV Hector maakt zich op voor een historisch jubileum: het 100-jarig bestaan. Op 23 mei 2023 is dé datum voor de Goorse volksclub en vanaf 1 januari 2023 staan er tal van activiteiten gepland. Voor het eeuwfeest heeft Hector een speciaal jubileumtenue laten ontwerpen waarin alle spelende leden actief zullen zijn en het tenue gratis aangeboden krijgen. Niet spelende leden, belangstellenden (supporters, oud-leden, donateurs, kleinkinderen, zusje, neefje etc.) die ook graag een jubileum-outfit kunnen dat bestellen.

Het is een klassiek tenue waarvan het ontwerp nog even geheim blijft tot aan de presentatie aan het begin van het jubileumjaar. Het shirt, de broeken en de kousen zijn vanaf nu al wel te bestellen voor vijftig euro via de link op de website www.svhector.nl. Je kunt via die weg ook alleen het shirt bestellen voor 35 euro terwijl ook het klassieke keeperstenue in de verkoop komt.

Wie voor 10 augustus besteld heeft het gegarandeerd in januari 2023, de start van het groen-witte jubileumjaar. Vragen kunnen gemaild worden naar ln.rotcehvsnull@eunetmuelibuj.