Hector met klassiek jubileumtenue tijdens 100-jarig bestaan

SV Hector maakt zich op voor een historisch jubileum: het 100-jarig bestaan. Op 23 mei 2023 is dé datum voor de Goorse volksclub en vanaf 1 januari 2023 staan er tal van activiteiten gepland. Voor het eeuwfeest heeft Hector een speciaal jubileumtenue laten ontwerpen waarin alle spelende leden actief zullen zijn en het tenue gratis aangeboden krijgen. Niet spelende leden, belangstellenden (supporters, oud-leden, donateurs, kleinkinderen, zusje, neefje etc.) die ook graag een jubileum-outfit kunnen dat bestellen.

Het is een klassiek tenue waarvan het ontwerp nog even geheim blijft tot aan de presentatie aan het begin van het jubileumjaar. Het shirt, de broeken en de kousen zijn vanaf nu al wel te bestellen voor vijftig euro via de link op de website www.svhector.nl. Je kunt via die weg ook alleen het shirt bestellen voor 35 euro terwijl ook het klassieke keeperstenue in de verkoop komt.

Wie voor 10 augustus besteld heeft het gegarandeerd in januari 2023, de start van het groen-witte jubileumjaar. Vragen kunnen gemaild worden naar jubileumtenue@nullsvhector.nl.

Gerelateerde berichten

  • Apollo presenteert jubileumactiviteiten en nieuw logo27 november 2018 Apollo presenteert jubileumactiviteiten en nieuw logo Een keur aan muzikale evenementen en een nieuw logo werden vandaag aan het einde van de middag gepresenteerd door de Goorse muziekvereniging Apollo dat volgend jaar 100 jaar bestaat. […]
  • Spetterend jubileumjaar Apollo in aantocht23 oktober 2017 Spetterend jubileumjaar Apollo in aantocht Het duurt nog een dik jaar maar de voorbereidingen zijn inmiddels al in volle gang. De Goorse muziektrots Apollo viert in 2019 het eeuwfeest en dat gaat gebeuren met een 6-tal grote […]
  • Bakwedstrijd in kader van bakkersjubileum30 juni 2021 Bakwedstrijd in kader van bakkersjubileum Ter ere van het 100-jarig bestaan van Bakkerij Nollen worden getalenteerde hobbybakkers uitgenodigd om de jubileumtaart te bedenken en te ontwikkelen. De bakkerij met een vestiging in […]
  • Monte Bello viert morgen 100-jarig bestaan5 augustus 2019 Monte Bello viert morgen 100-jarig bestaan Het is één van de alleroudste campings in de regio en inmiddels uitgegroeid tot een oord waar, tussen Goor en Markelo, ook tal van andere feesten evenementen plaats vinden. Ook veel […]
  • Apollo introduceert kras-actie14 april 2019 Apollo introduceert kras-actie Muziekvereniging Apollo Goor gaat de komende week van start met de actie ‘Ga-toch-krassen’. Dit om geld te genereren in het kader van het 100-jarig jubileum. De fondsenwerving zal […]