List en Norda in actie tijdens Belgische Kampioenschappen Lokeren

Ze zijn er inmiddels hard voor aan het trainen om indruk te maken tijdens de vermaarde straatrace in het Belgische Lokeren op zaterdag 6 augustus: Jan List en John Norda. De Belgische Kampioenschappen op de 10 kilometer zijn onderdeel van een feestelijke week en het Goorse duo loopt mee en hoopt ook op een goede klassering en tijd in de Belgische stad.

Gerelateerde berichten

  • Esmee Bulten wint in Wierden20 juni 2022 Esmee Bulten wint in Wierden Het jonge hardlooptalent Esmee Bulten van AV Goor '75 heeft afgelopen de Wiezoloop in wierden gewonnen. Ze won de Kidsrun 800 meter en liet daarbij ook alle jongens achter zich. De […]
  • Zilver voor Esmee Bulten tijdens Rijserbergloop11 juni 2022 Zilver voor Esmee Bulten tijdens Rijserbergloop De 12-jarige Esmee Bulten is gisteravond tweede geworden tijdens de Kidsrun van de prestigieuze Rijsserbergloop. Het 12-jarige Goorse talent liep de 1500 meter in de categorie 10 tot 12 […]
  • Geen 10 kilometer tijdens komende Avond4daagse23 mei 2022 Geen 10 kilometer tijdens komende Avond4daagse De Goorse Avond4daagse die volgende week dinsdag begint, kent dit jaar geen routes van 10 kilometer. De organisatie heeft besloten deze afstand te schrappen vanwege te weinig aanmeldingen […]
  • Bovenbergcross vanaf andere locatie20 februari 2022 Bovenbergcross vanaf andere locatie De Bovenbergcross start dit jaar vanaf een andere locatie dan in voorgaande jaren toen camping De Bovenberg in dat kader plaats van handeling was. Nu is de start en finish van de […]
  • Bovenbergloop AV Goor met start bij Kosterskoele23 november 2021 Bovenbergloop AV Goor met start bij Kosterskoele De jaarlijkse Bovenbergloop van AV Goor '75 gaat komende zondag wél door en start dit keer vanaf een nieuwe locatie. Start en finish is dit keer bij openluchttheater De Kosterskoele waar […]