Goorse FC Twente-fans in Belgrado

FC Twente is terug in Europa. En dus drukken ook de Goorse fans weer hun neus aan het internationale venster. In Belgrado zijn dezer dagen tientallen Goorse Tukkers aanwezig om hun ploeg aan te moedigen. De wedstrijd vindt plaats in het stadion van grootmacht Partizan Belgrado, de tegenstander is FK Čukarički. Een formatie die vorig jaar als derde eindigde in de Servische competitie. De Goorse fans waren gisteravond al even bij de grote rivaal Rode Ster Belgrado.

Gerelateerde berichten

  • Klaassen in finale EK na penaltythriller21 januari 2016 Klaassen in finale EK na penaltythriller Lieke Klaassen staat morgenavond in de finale van het EK waterpolo in het Servische Belgrado. De Goorse won vanmiddag met het Nederlands vrouwenteam na strafworpen van Spanje. Na vier […]
  • Klaassen op EK waterpolo in halve eindstrijd20 januari 2016 Klaassen op EK waterpolo in halve eindstrijd Lieke Klaassen ligt met het Nederlands waterpoloteam op koers voor de Europese titel. In Belgrado werd in de kwartfinale gehakt gemaakt van Duitsland. Oranje won met 19-2 in de […]
  • Weer vijfklapper Klaassen op EK waterpolo16 januari 2016 Weer vijfklapper Klaassen op EK waterpolo Lieke Klaassen heeft ook in de vierde wedstrijd op het EK weer laten zien hoe belangrijk ze is voor het Nederlands vrouwenwaterpoloteam. In Belgrado werd Rusland met 14-7 opzij gezet […]
  • Femke Bleeker in RTL-show All Together Now12 mei 2019 Femke Bleeker in RTL-show All Together Now De Goorse Femke Bleeker is op vrijdag 17 mei te zien in het RTL-programma All Together Now. De tegenwoordig in Hengelo woonachtige Bleeker zingt daarin voor een jury van 100 […]
  • Jesse ten Hag Hoftalent 201931 december 2019 Jesse ten Hag Hoftalent 2019 Jesse ten Hag is gisteravond verkozen tot Hoftalent 2019. De Goorse zanger maakte bij de jury, met daarin ook oud songfesival-winnares Getty Kaspers, de meeste indruk met het nummer 'The […]