Buurtbemiddeling nodig? Salut helpt mee

Goed contact met de buren is soms goud waard. Zeker in de zomermaanden, als we meer buiten leven, is het fijn als je goed overweg kunt met elkaar. Maar wat als je je ergert aan de buren? De buurkinderen permanent de voetbal in de tuin trappen, de muziek steevast te hard staat, de rook van de BBQ steeds jouw kant op gaat of de nieuwe aanbouw alle zon wegneemt op jouw terras? Dan wacht de Rijdende Rechter. En ook die kun je voor zijn. Want Salut komt nu ook in de bres. Buurtbemiddeling is gratis voor de inwoners in Hof van Twente. Voor vragen over buurtbemiddeling kijk op de website www.salut-welzijn.nl of stuur een mail naar info@nullsalut-welzijn.nl of app 06-20 89 49 99 bel naar 0547-26 00 53.

Gerelateerde berichten

  • Fit & Food Festival, geef je nu op6 augustus 2022 Fit & Food Festival, geef je nu op Buurtsportcoaches Hof van Twente en Salut pakken nu de handschoen op om Goor in de komende jaren gezonder en fitter te maken. Om dit met de bevolking samen op te pakken organiseren zij […]
  • Salut biedt hulp bij ‘lastige’ brieven25 juli 2022 Salut biedt hulp bij ‘lastige’ brieven Lastige brieven, onduidelijke formulieren of ingewikkelde online-aanvragen? De Brievenhulp van Salut is daarbij dé helpende hand voor de inwoners van Goor en andere kernen in de Hof. […]
  • Wensen Nauta uit wensboom in vervulling19 juli 2022 Wensen Nauta uit wensboom in vervulling Het heeft even geduurd door corona maar de wens van burgemeester Ellen Nauta van december 2020 is gisteren vervuld: een appeltaart bakken met de cliënten van Aveleijn DAC De Roos. Vol […]
  • Dementheek geopend in bibliotheek30 mei 2022 Dementheek geopend in bibliotheek In het leescafé van de bibliotheek in Goor is afgelopen vrijdag de Dementheek Hof van Twente geopend. Dat gebeurde met een officiële openingshandeling van wethouder Hanny Rohaan. […]
  • Benjamin Been nieuwe directeur Salut12 april 2022 Benjamin Been nieuwe directeur Salut Benjamin Been nieuwe is de nieuwe directeur van Salut. Hij volgt Anne van Veen op die de afgelopen vier jaar leiding gaf aan de welzijnsorganisatie. Van Veen gaat met pensioen na 42 jaar […]