Spiegel beschadigd bij de Jumbo

Zou degene die mijn spiegel heeft beschadigd zich willen melden? Deze noodkreet kwam binnen via onze Facebookpagina. De auto waarvan de spiegel is beschadigd stond op de ‘oude’ parkeerplaats van de Jumbo. Er is aardig wat lakschade en de spiegelbehuizing is eveneens losgekomen van de voet, aldus de eigenaresse. Wie meer weet kan mailen met de redactie.

Gerelateerde berichten

  • Bestelbussen vernield op parkeerplaats Mossendam16 september 2019 Bestelbussen vernield op parkeerplaats Mossendam Op de parkeerplaats achter sporthal De Mossendam naast het GFC-veld zijn in het afgelopen weekeinde twee busjes van 'De Washand' vernield. De wagens zijn bekrast en er werd een spiegel […]
  • Foxwild…12 juli 2022 Foxwild… "Hatseflats!" klonk het zaterdag in ‘Foxwild Goor”. Mijn campingvriend Petertje ‘Massa is Kassa’ deed een plaatselijke supermarkt aan om zijn biertje te promoten, waar ik zelf […]
  • ‘Massa is kassa’ Peter Gillis zaterdag in Goor6 juli 2022 ‘Massa is kassa’ Peter Gillis zaterdag in Goor De bekende tv-persoonlijkheid Peter Gillis is komende zaterdag in Goor. Hij is dan bij de Jumbo-supermarkt in de van Kollaan om zijn eigen bier te promoten. De Brabantse ondernemer en […]
  • Nieuwe kunstgrasvelden- en parkeerplaats vv Twenthe21 mei 2022 Nieuwe kunstgrasvelden- en parkeerplaats vv Twenthe De Goorse voetbalvereniging vv Twenthe krijgt nog voor de start van de nieuwe competitie twee nieuwe kunstgrasvelden. Daarnaast zal nog dit kalenderjaar een nieuwe parkeerplaats komen en […]
  • Wandelen met D66 vanaf de Jumbo3 maart 2022 Wandelen met D66 vanaf de Jumbo De verkiezingen staan voor de deur en dus drukken de lokale politici hun neus aan het venster. D66 gaat namelijk met haar inwoners aan de wandel. Zondag kun je met lijsttrekker André de […]