Indeling bekertoernooi en Hoftoernooi bekend

De eerste elftallen van de Goorse voetbalclubs weten waar ze aan toe zijn als het gaat om het regionale bekertoernooi en het Hoftoernooi dat om 10 september bij WVV’34 in Hengevelde wordt gehouden. In de poulefase van de districtsbeker, die op 3 september begint, zit GFC in een poule met Bornerbroek, de Esch en Berghuizen. Hector treft TVO, Diepenheim en GSV’63 terwijl Twenthe het opneemt tegen ABS, WVV’34 en Sportclub Lochem…

Tijdens het Hoftoernooi met de vlaggeschepen van de negen voetbalclubs in de Hof van Twente speelt Hector in de poulefase tegen GFC en WVV’34 terwijl Twenthe daarin Bentelo en Diepenheim treft. Er is ook een Hoftoernooi voor vrouwenteams. Daarvan moet de loting nog volgen.

Gerelateerde berichten

  • Hector 3 wint districtsbeker16 mei 2016 Hector 3 wint districtsbeker Het derde elftal heeft vandaag de districtsbeker voor zesde-klassers gewonnen. De ploeg van coach Johan Morsink won overtuigend met 7-1 van Winterswijk 13. Martin Olijdam en Frank Eeftink […]
  • Goorse clubs openen met uitwedstrijden in de beker31 juli 2020 Goorse clubs openen met uitwedstrijden in de beker De eerste teams van de Goorse voetbalclubs openen het nieuwe seizoen met alle drie bekerduels op vreemde bodem. Op zaterdag 29 augustus gaat GFC op bezoek bij SVVN in Nijverdal. Een dag […]
  • Tegenstanders bekerduels Goorse clubs bekend24 juli 2020 Tegenstanders bekerduels Goorse clubs bekend De KNVB heeft de poule-indeling van de bekercompetitie voor de Goorse voetbalclubs openbaar gemaakt. Zaterdag-vierdeklasser GFC treft daarin met Achilles '12 en Juliana '32 twee Hengelose […]
  • Delden wint Hoftoernooi, Hector vierde31 augustus 2018 Delden wint Hoftoernooi, Hector vierde Het Hoftoernooi op sportpark 't Doesgoor is vanavond een prooi geworden voor sv Delden. Die ploeg won na twee gewonnen poules de beker. Hector, GFC en Twenthe waren na twee wedstrijden al […]
  • Hector ook tegen Twenthe tijdens Hoftoernooi26 augustus 2018 Hector ook tegen Twenthe tijdens Hoftoernooi Hector en Twenthe treffen elkaar in ieder geval twee keer in aanloop naar de nieuwe voetbalcompetitie. Volgende week zondag is op sportpark 't Piepwillem het duel in de poulefase van het […]