Heerlijke intocht voor deelnemers Rolstoel4Daagse

En toen zat het er weer op. De 32e Twentse Rolstoel4Daagse is onder heerlijke weersomstandigheden in met succes afgerond. De deelnemers worden middels een groots defilé over de finish binnengehaald. Eerder deze week werden ze al getrakteerd op een heerlijke lunch bij De Reggehof. De Rolstoel4Daagse stond voor het eerst op de rol na twee jaar van leemte vanwege corona.

Gerelateerde berichten

  • Jubilerende Rolstoel4daagse weer door Goor17 juli 2017 Jubilerende Rolstoel4daagse weer door Goor De Twentse Rolstoel4Daagse komt volgende week door Goor. De enige in Nederland georganiseerde Vierdaagse voor handaangedreven rolstoelen en handbikes vindt van 25 tot en met 28 juli plaats […]
  • De tent staat weer…16 oktober 2009 De tent staat weer… De organisatie van het Sterrenweekend is er klaar voor. De tent is weer opgebouwd en klaar voor gebruik. Zaterdag en zondag zal het feestterrein aan de Deldensestraat weer gevuld zijn met […]
  • Adje is er gewoon bij…19 augustus 2010 Adje is er gewoon bij… Het leek er even op dat hij na jaren trouwe dienst niet op het podium zou verschijnen maar enkele dagen voor de Goorse Avond is er dan toch contact gekomen tussen gitarist Ad Caarels en de […]
  • Meer dan 85 jaar geleden…28 april 2009 Meer dan 85 jaar geleden… In het kader van de naderende Koninginnedag dit keer de 'cover' van een wel heel oud Goors programmaboekje. Onze vaste toeleverancier Gerrit de Lange stuurde ons foto's van het officiele […]
  • Wethouder wil in gesprek over cultuurnota30 januari 2021 Wethouder wil in gesprek over cultuurnota Wethouder Harry Scholten wil met vertegenwoordigers van verenigingen, stichtingen en instellingen uit Goor en de overige kernen in de Hof van Twente, in gesprek over de cultuurnota die in […]