Open Goorse al vroeg in trek

De inschrijvingen voor de Open Goorse Tenniskampioenschappen zijn geopend. Waar de meeste tennisadepten nu nog op hun vakantieadres vertoeven zijn ze op de achtergrond al druk bezig om het jaarlijkse toernooi te organiseren op de banen van GTC en TV De Mossendam. Deze vinden plaats van 5 september Er hebben zich al 44 tennissers aangemeld voor het event dat dit jaar gesponsord wordt door Praktijk FIT! en ook onder die naam op de kalender prijkt. Opgeven kan hier.

Gerelateerde berichten

  • Dames GTC 1 kampioen22 mei 2022 Dames GTC 1 kampioen Feest bij de dames van GTC. De tennissters van het eerste team hebben zich dit weekend gekroond tot kampioen. En dus kon de champagne worden ontkurkt door Esther, Miranda, Stefanie, Inge […]
  • Veel deelname GTC Open; hele week tenniswedstrijden16 maart 2022 Veel deelname GTC Open; hele week tenniswedstrijden Na een lange coronaperiode is het Open tennistoernooi van de Goorse tennisvereniging GTC afgelopen zondag van start gegaan met een ongekende deelname. Maar liefst 141 inschrijvingen op de […]
  • Kennismakingsdag voor kinderen bij TV De Mossendam10 maart 2022 Kennismakingsdag voor kinderen bij TV De Mossendam Tennisvereniging De Mossendam organiseert komende zondag, 13 maart, een kennismakingsmiddag voor alle kinderen uit Goor en omstreken. Iedereen is welkom om 12:30 uur. De kennismaking is […]
  • Zevende lustrum Open Goorse aanstaande7 augustus 2021 Zevende lustrum Open Goorse aanstaande De Goorse tennisclubs De Mossendam en GTC maken zich op voor de 35e editie van de Thuisin Open Goorse tenniskampioenschappen op de banen op sportpark Heeckeren en aan de Diepenheimseweg. […]
  • Zomer Challenge voor sportende Gorenaren bij GTC27 mei 2021 Zomer Challenge voor sportende Gorenaren bij GTC De Goorse Tennisclub biedt deze zomer tennis aan voor voetballers, hockeyers en andere teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook sporters die veel binnen sporten en in […]