Spullen in Oekraïne met glimlach ontvangen

Blije gezichten in Oekraïne na de ontvangst van producten uit Goor. Instelling Caritas heeft in de afgelopen periode veel eten en andere huishoudelijke producten ingezameld en deze zijn met succes afgeleverd. Op dit moment stopt de instelling van de R.K. Kerk in Goor met haar inzameling, maar dat betekent niet dat de hulp stopt. Er is nog altijd de mogelijkheid om een gelddonatie te doen die vervolgens wordt overgemaakt richting de bevolking van Oekraïne, om aldaar de mensen zelf de boodschappen te laten betalen.

Gerelateerde berichten

  • Informatiebijeenkomst Scholenvisie17 januari 2013 Informatiebijeenkomst Scholenvisie Vanavond is in Villa 70 op 't Gijmink een informatiebijeenkomst over de Scholenvisie 2022-2032. De gemeente en de scholen in de Hof van Twente hebben samen gewerkt aan het opstellen van de […]
  • U2-avond bij Buddy’s9 juli 2009 U2-avond bij Buddy’s Het is inmiddels een vaste traditie bij café Buddy's aan de Deldensestraat in Goor. Als de Ierse rockformatie U2 in het land is dan komt er een pre-party waarin alvast een voorproefje […]
  • Malle ist nur einmal im Jahr26 juli 2019 Malle ist nur einmal im Jahr Na deze tropische omstandigheden van deze week komen we langzaamaan ook in Goor in mediterraanse sferen. Dat hebben de uitbaters van Café Johnys en De Buurman aangegrepen om een heuse […]
  • Beste buurman of buurvrouw2 juni 2021 Beste buurman of buurvrouw Ook dit jaar sluit de gemeente Hof van Twente weer aan bij de Beste Buur Bokaal. Vanaf nu kun jij je buurman of -vrouw nomineren voor de prestigieuze bokaal. Via deze site kun jij mensen […]
  • Schreuder niet aan de start9 december 2011 Schreuder niet aan de start Hinkelien Schreuder heeft zich afgemeld voor de 50 meter vlinderslag bij de Europese kampioenschappen kortebaan in het Poolse Szczecin. De Goorse zwemster is niet fit genoeg om aan de […]