Wipneus te gast bij E8 Radio

Edwin van ’t Schip (54), bekend van het dj-duo Wipneus en Pim, is vrijdag gast in het programma E8 Radio op Hofstreek FM. Met zijn makker Mark Kneppers (alias Pim) vrolijkt Edwin al meer dan 25 jaar feesten en partijen op en daar komt hij over verhalen. Gorenaar Van ’t Schip is gast in aflevering 110 van E8 Radio, iedere vrijdag van 17.00 tot 19.00 uur live op Hofstreek Omroep. Deze aflevering wordt gepresenteerd door Bert Janssen en Gerrit Schinkel. Sjaak Hulshof is de vaste technicus. 

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestnieuws in het kort (11)26 juni 2019 Schoolfeestnieuws in het kort (11) Een grote en terechte pluim voor de vrijwilligers die het allemaal weer voor elkaar hebben gekregen ondanks de hitte. De Tente is klaar voor gebruik en daarom een terecht applaus voor […]
  • Bigband, Bössels en Wembleys spelen op het Sterplein29 juli 2018 Bigband, Bössels en Wembleys spelen op het Sterplein De line-up van het nieuwe evenement “Vrienden op het Sterplein” is bekend. The Apollo Bigband zal op zaterdag 8 september acte de presence geven. Daarnaast komt ook de Rockband De Bössels […]
  • Van ’t Schip maakt Nijmeegse Vierdaagse-song10 juli 2016 Van ’t Schip maakt Nijmeegse Vierdaagse-song Hij is al jarenlang een dagelijkse atractie op het hoofdpodium van de Nijmeegse Vierdaagse. Edwin van 't Schip, de helft van het duo Wipneus en Pim (Bart van Rooijen), heeft voor de […]
  • Initiatiefgroep wil Regge ook door het centrum21 september 2014 Initiatiefgroep wil Regge ook door het centrum De Regge die door het waterschap Vechtstromen samen met de gemeente Hof van Twente en de provincie Overijssel in de afgelopen twee jaar weer voor het grootste deel zichtbaar en toonbaar is […]
  • robin-busscher-bos123 april 2013 Goorse presentator bij OutTV Gorenaar Robin Busscher is komende donderdag een avond de presentator op de landelijke zender OutTV. Hij doet mee aan een contest en zal vanaf 18.00 uur de diverse programma's aan elkaar […]