Nieuwe projecten ECMT

Na het succesvolle project Zon op Rikkerink heeft de Energiecoöperatie Hof van Twente (ECHT) voor meerdere agrarische en industriële projecten SCE subsidie aangevraagd. Voor de projecten Snorrewind en Rietman is deze subsidie al verleend. Bij SCE projecten, ook wel postcoderoos projecten genoemd, is het doel lokaal projecten voor duurzame energie te initiëren. Inwoners kunnen zelf investeren en door de zekerheidsstelling uit de SCE, veilig profiteren met rendement. Op de website https://www.middentwente-energie.nl/ is alle informatie over de projecten terug te vinden.

Gerelateerde berichten

  • Groen licht voor duurzame woningen ’t Gijmink29 maart 2017 Groen licht voor duurzame woningen ’t Gijmink De gemeenteraad van de Hof van Twente heeft gisteravond groen licht gegeven voor de bouw van 21 duurzame huurwoningen op 't Gijmink zoals eerder gemeld op deze site. Het worden de eerste […]
  • TKPS ontslaat 16 medewerkers, toekomst onzeker18 september 2015 TKPS ontslaat 16 medewerkers, toekomst onzeker Bij de Goorse machinefabriek TKPS komen zestien medewerkers op straat te staan. Directeur Arvid Ladega heeft het personeel vanochtend op de hoogte gebracht. Onder de ontslagen […]
  • jb steelsekat miriam16 oktober 2013 “Steelse” kat actief Van Ruysdaelstraat Een even slimme als steelse kat is meerdere keren per dag actief in de woning van Miriam aan de Van Ruysdaelstraat; "Van wie oh wie is deze kat, ze komt te pas en te onpas mijn woning […]
  • Huurdersvereniging Goor wordt opgeheven en wil door als stichting29 augustus 2019 Huurdersvereniging Goor wordt opgeheven en wil door als stichting De Huurdersvereniging Goor wil zichzelf opheffen en alle activiteiten onderbrengen in een stichting. Deze is er ten behoeve van de huurders, van woningcorporatie Viverion. De […]
  • Goors kwartet bijna bij finishplaats Carbage Run6 juli 2017 Goors kwartet bijna bij finishplaats Carbage Run Ze zijn inmiddels een vertrouwde equipe in de Carbage Run. De mannen Sjoerd de Wit, Niels de Lat, Ruben Smit en Mart Dikkers leggen vol enthousiasme duizenden kilometers af door Europa in […]