Vernieuwde Bibliotheek wordt feestelijk heropend

De vernieuwde Bibliotheek in het Goorse stadshart wordt op 27 augustus feestelijk heropend. De bieb heeft in de afgelopen een facelift ondergaan en heeft onder meer nieuw meubilair gekregen. Dat zal getoond worden tijdens de officiële opening door directrice Frederique Westera tijdens een officieel moment. Ook worden er illustraties op de pilaren in het leescafé en de gang onthuld. Gedurende de ochtend is publiek van harte welkom om kennis te maken met activiteiten van de Bibliotheek voor alle leeftijden…

Zo kunnen bezoekers in het Basislab kennismaken met de nieuwste maak-technieken, zoals 3D-printen, lasersnijden en borduren met behulp van de borduurmachine. Verder kan er kijkje genomen worden op het Oefenplein en de Dementheek. Daarnaast wordt er gepuzzeld. De jongste bezoekers kunnen zich laten schminken en bij Bureau Leesplezier op jacht naar een goed jeugdboek.

Gerelateerde berichten

  • Bibliotheek weer volledig toegankelijk5 juni 2021 Bibliotheek weer volledig toegankelijk Vanaf vandaag is de Goorse bibliotheek weer volledig geopend. Publiek is binnen weer welkom om boeken uit te zoeken, te studeren of te werken, voor het lezen van een krant of tijdschrift […]
  • Makerfestival met verschillende ‘labs’ morgen in Goorse bibliotheek24 mei 2022 Makerfestival met verschillende ‘labs’ morgen in Goorse bibliotheek In de Goorse bibliotheek is morgenmiddag (woensdag 25 mei) het 'Maker Festival Twente'. Daarbij kan iedereen, van jong tot oud, in verschillende labs op een laagdrempelige manier kennis […]
  • Bibliotheek helpt werkzoekenden11 september 2021 Bibliotheek helpt werkzoekenden Bibliotheek Hof van Twente gaat mensen helpen met het vinden van de juiste baan. Daarvoor worden dit najaar 16 gratis online trainingen gegeven. Elke maand heeft een ander thema, […]
  • Bibliotheek weer geopend na verbouwing26 mei 2021 Bibliotheek weer geopend na verbouwing De Bibliotheek in Goor is weer geopend, nadat deze een grondige opknapbeurt heeft ondergaan. Nu de coronamaatregelen bovendien versoepeld zijn, kunnen bezoekers weer vrij rondlopen en […]
  • Bieb zoekt voorleescoördinatoren24 april 2021 Bieb zoekt voorleescoördinatoren De bibliotheek Hof van Twente is op zoek naar mensen die die zich in willen zetten om kinderen met een taalachterstand extra aandacht te geven. Vrijwilligers van de zogenoemde […]