Vernieuwde Bibliotheek wordt feestelijk heropend

De vernieuwde Bibliotheek in het Goorse stadshart wordt op 27 augustus feestelijk heropend. De bieb heeft in de afgelopen een facelift ondergaan en heeft onder meer nieuw meubilair gekregen. Dat zal getoond worden tijdens de officiële opening door directrice Frederique Westera tijdens een officieel moment. Ook worden er illustraties op de pilaren in het leescafé en de gang onthuld. Gedurende de ochtend is publiek van harte welkom om kennis te maken met activiteiten van de Bibliotheek voor alle leeftijden…

Zo kunnen bezoekers in het Basislab kennismaken met de nieuwste maak-technieken, zoals 3D-printen, lasersnijden en borduren met behulp van de borduurmachine. Verder kan er kijkje genomen worden op het Oefenplein en de Dementheek. Daarnaast wordt er gepuzzeld. De jongste bezoekers kunnen zich laten schminken en bij Bureau Leesplezier op jacht naar een goed jeugdboek.