Ten Zende geëerd tijdens seniorentocht

Een speciaal eerbetoon gisteren aan Wim ten Zende ter afsluiting van de Seniorentocht van het Goorse School- en Volksfeest. Het vorig jaar overleden markante commissielid was jarenlang de drijvende kracht achter de tochten en zou dit jaar voor de 35e keer meegaan. Een speciaal kado werd na afloop bij De Bebsel overhandigd aan zijn vrouw Dinie die de hele dag mee was en ’s avonds bij De Bebsel werd vergezeld door de zonen René en Wouter en aanstaand schoondochter Aniek. Er waren 278 senioren die de tocht over de Veluwe meemaakten. Zij werden na afloop getrakteerd op een diner en optredens van Karel van de Kate en het Baggus-duo.

tenzende

vlnr: Aniek Morsink, Wouter ten ten Zende, Dinie ten Zende en René ten Zende

Gerelateerde berichten

  • GFC geflatteerd ten onder17 april 2017 GFC geflatteerd ten onder Het blijft lastig voor GFC in de vierde klasse B. De ploeg van trainer Romano Lammertink verloor vandaag de thuiswedstrijd tegen BSC Unisson met 2-5 en de uitslag doet vermoeden dat de […]
  • ‘Natte veute’ (foto- en film-update)26 augustus 2010 ‘Natte veute’ (foto- en film-update) Het gaat over water in deze dagen. Na het gebrek aan kraanwater door het overschot aan nattigheid in de Irisstraat is het vandaag moeder natuur die ons het verhaal schenkt. Met bakken […]
  • Sil ziet levenslicht2 mei 2021 Sil ziet levenslicht Hij is de nieuwe trots van De Bleekstraat: Sil. Kersverse zoon van Merel en Edwin. En dus is ook de ooievaar geland in de buurt, die op haar beurt de jonge ouders in het zonnetje wilden […]
  • Kinderkleding te koop bij Monkie30 oktober 2018 Kinderkleding te koop bij Monkie Kindercentrum Monkie houdt komende een donderdag een kinderkleding-markt. Alle beschikbare kramen zijn inmiddels vergeven waardoor er een ruim aanbod is van tweedehands kinderkleding. Ook […]
  • Jannes bij Jachtlust1 mei 2015 Jannes bij Jachtlust Weer veel diversiteit op onze evenementenkalender voor het weekeinde. Theater De Reggehof heeft na een aantal drukke geen artiesten op het podium maar dat wordt elders ondervangen. In Zaal […]