Fit & Food Festival, geef je nu op

Buurtsportcoaches Hof van Twente en Salut pakken nu de handschoen op om Goor in de komende jaren gezonder en fitter te maken. Om dit met de bevolking samen op te pakken organiseren zij meerdere evenementen, warbij de mensen zelf ook eten kunnen vervaardigen en activiteiten kunnen organiseren. De aftrap van dit initiatief is tijdens het Fit & Food Festival in het weekend van 1 en 2 oktober 2022. Ook in de andere kernen van de Hof wordt dit dan opgepakt. Daar kun je dan een kraam huren of een spel opzetten. Deelname aan het Fit & Food event is gratis. De communicatie over het festival wordt geregeld net als een plek (kraam), de vergunningen en het randprogramma. Opgeven voor deelname aan het festival kan tot 15 september 2022. Voor informatie of opgave stuur een bericht naar info@nullsalut-welzijn.nl of app naar 06-20894999 onder vermelding van Fit en Food Festival.

Gerelateerde berichten

  • Buurtbemiddeling nodig? Salut helpt mee30 juli 2022 Buurtbemiddeling nodig? Salut helpt mee Goed contact met de buren is soms goud waard. Zeker in de zomermaanden, als we meer buiten leven, is het fijn als je goed overweg kunt met elkaar. Maar wat als je je ergert aan de buren? […]
  • Salut biedt hulp bij ‘lastige’ brieven25 juli 2022 Salut biedt hulp bij ‘lastige’ brieven Lastige brieven, onduidelijke formulieren of ingewikkelde online-aanvragen? De Brievenhulp van Salut is daarbij dé helpende hand voor de inwoners van Goor en andere kernen in de Hof. […]
  • Wensen Nauta uit wensboom in vervulling19 juli 2022 Wensen Nauta uit wensboom in vervulling Het heeft even geduurd door corona maar de wens van burgemeester Ellen Nauta van december 2020 is gisteren vervuld: een appeltaart bakken met de cliënten van Aveleijn DAC De Roos. Vol […]
  • Dementheek geopend in bibliotheek30 mei 2022 Dementheek geopend in bibliotheek In het leescafé van de bibliotheek in Goor is afgelopen vrijdag de Dementheek Hof van Twente geopend. Dat gebeurde met een officiële openingshandeling van wethouder Hanny Rohaan. […]
  • Benjamin Been nieuwe directeur Salut12 april 2022 Benjamin Been nieuwe directeur Salut Benjamin Been nieuwe is de nieuwe directeur van Salut. Hij volgt Anne van Veen op die de afgelopen vier jaar leiding gaf aan de welzijnsorganisatie. Van Veen gaat met pensioen na 42 jaar […]