Lammertink langstzittende coach in de regio

Waar vv Twenthe gisteren begon aan de eerste training van het seizoen, wacht GFC nog ruim een week. Op 16 augustus zullen zij voor het eerst het veld betreden, maar wennen aan de oefenstof hoeven de spelers van GFC ook niet. Zij hebben namelijk de langszittende trainer in de regio in de gelederen. Uit een overzicht van Tubantia blijkt dat Romano Lammertink de meest hondstrouwe coach is in het district Oost. Hij begint namelijk aan zijn negende seizoen bij de Oudste Goorsche.

Gerelateerde berichten

  • Gelijkspel voor GFC in eerste bekerwedstrijd3 september 2022 Gelijkspel voor GFC in eerste bekerwedstrijd GFC heeft het eerste bekerduel tegen RKSV Bornerbroek met 3-3 gelijk gespeeld. Op het eigen sportpark Heeckeren kwam de ploeg van trainer Romano Lammertink in het eerste bedrijf al na […]
  • GFC-trainer Romano Lammertink 50 jaar5 juli 2022 GFC-trainer Romano Lammertink 50 jaar Feest in de Schoolstraat vandaag waar Romano Lammertink zijn 50e verjaardag viert. De hoofdtrainer van GFC en 'life-time' GFC-er werd door de leden van zijn selectie verrast met een enorm […]
  • GFC verliest bij koploper Daarlerveen21 mei 2022 GFC verliest bij koploper Daarlerveen Na de nederlaag tegen ATC'65 heeft GFC opnieuw een verliespartij moeten incasseren in een directe topper. De ploeg van trainer Romano Lammertink ging met 2-1 onderuit bij koploper […]
  • GFC klimt naar tweede plek door zege op SV Rijssen13 april 2022 GFC klimt naar tweede plek door zege op SV Rijssen GFC heeft de inhaalwedstrijd tegen SV Rijssen gisteravond met 1-0 gewonnen. Op het eigen sportpark Heeckeren viel de enige maar bijzonder fraaie treffer van Tim Wassink, vlak voor rust. […]
  • GFC-SV Rijssen afgelast vanwege corona18 maart 2022 GFC-SV Rijssen afgelast vanwege corona Het competitieduel GFC-SV Rijssen dat morgen (zaterdag) zou worden afgewerkt op sportpark Heeckeren, gaat niet door. Er zijn een aantal coronagevallen in de selectie van GFC-trainer […]