Welke straat wordt helemaal stoep-groen?

De groene loper Hof van Twente is een actie gestart om te komen tot zogenoemde stoep-groene straten in Goor en de overige kernen in de Hof. Hoe meer groen in je omgeving, hoe beter voor het klimaat, is het devies en daarom wordt gekeken naar alle plekken waar het groener gemaakt kan worden in buurten en bij bedrijven. In het Hofweekblad worden eens in de twee weken stoepgroentegels geplaatst die uitgeknipt kunnen worden om daarmee te sparen voor grote plantpakketten

Op 25 augustus kunnen deze tussen 19.00 uur en 21.00 uur in het gemeentehuis worden ingeleverd waarna er een straataanvraag kan worden ingevuld. De Groene loper helpt dan ook met het vinden van geschikte  planten voor dat straatplan. Er zijn vier soorten plantpakketten beschikbaar. Meer informatie via deze LINK.