Deel je vakantiefoto!

In deze warme vakantietijd is een groot deel van Goor weer uitgevlogen naar verre of minder verre oorden of heeft het met deze hitte ook ‘Rundumhausen’ uitstekend naar de zin. Wij zijn benieuwd hiet Goor de zomervakantie beleefd en vraagt om leuke, grappige vakantie-foto’s met bijvoorbeeld de bekende gele vlag- of handdoek. We zijn benieuwd! foto’s kunnen gestuurd worden naar redactie@nullgoorsnieuws.nl of via onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichten

  • Ster als symbool voor hoop en warmte…24 december 2020 Ster als symbool voor hoop en warmte… Het is, zo vlak voor kerstavond de tijd voor de de tweede serie foto's van Goorse kerstversieringen. Wederom een pallet aan fraaie verlichtingen en creatieve bouwsels. Zo maakte Bert […]
  • Goor creatief met kerstversiering…23 december 2020 Goor creatief met kerstversiering… De oproep om foto's te sturen van de kerstversieringen in en om de Goorse woningen heeft een groot aantal prenten opgeleverd. Die zijn opgestuurd maar ook gemaakt door onze eigen […]
  • Zo mooi is de Goorse herfst… (11)18 november 2020 Zo mooi is de Goorse herfst… (11) Zoals beloofd op deze woensdagmiddag de 'slagroom op de taart' van onze herfstfoto-actie; een tiental prachtige prenten van Jeroen van Vliet die verzekert dat ze in of rond de grens van […]
  • Zo mooi is de Goorse herfst… (10)17 november 2020 Zo mooi is de Goorse herfst… (10) Het is tijd voor de laatste serie Goorse herfstfoto's van de lezers van deze site. In de afgelopen week hebben alle inzenders op indrukwekkende wijze laten zien hoe prachtig de omgeving […]
  • Zo mooi is de Goorse herfst (6)13 november 2020 Zo mooi is de Goorse herfst (6) De voorraad fraaie herfstfoto's slinkt maar is nog zeker niet opgedroogd. We gaan nog even door met de mooie prenten die door alle lezers zijn gestuurd, vaak tijdens wandelingen of […]