P2000 pager verloren (update)

Tim Klumpers die werkzaam is bij de C1000 is vanmiddag zijn P2000 pager verloren. Dat is vermoedelijk gebeurd tijdens het helpen van een klant. De kans bestaat dat de pager in een kratje Grolsch is terechtgekomen. De eerlijke vinder wordt verzocht contact op te nemen op telefoonnummer: 0634221133

Update: De p2000 is weer terug. Klumper wil de vinder bedanken.

Gerelateerde berichten

  • Update: Konijn ontsnapt uit hok14 september 2011 Update: Konijn ontsnapt uit hok De familie Jeurlink heeft hun konijn als vermist opgegeven. De langhangoor van zes jaar oud is sinds maandag zoek. Het dier ontsnapte uit zijn hok aan de Borghoeksweg. Het is een bruin/wit […]
  • Update: Kater Duko vermist5 september 2011 Update: Kater Duko vermist Samantha Boers is haar kater Duko kwijt. De Europese Korthaar is als sinds vorige week maandag vermist. Het beestje met een grijs, zwarte en rode vacht is voor het laatst gezien in de […]
  • Update: Snuf alweer weg…22 september 2011 Update: Snuf alweer weg… Nienke Burgers-Dijksen heeft het er maar druk mee. "Het is weer zo laat...", zegt ze. Haar konijn Snuf is alweer verdwenen. Nienke heeft echter het vermoeden dat iemand het konijn uit het […]
  • Update: Bram kiest het hazepad…31 augustus 2011 Update: Bram kiest het hazepad… Juulke uit de Van Hoevellstraat is verdrietig want konijn Bram heeft het hazepad gekozen. Dat moet gebeurd zijn op maandagavond tussen 19.00 uur en 21.00 uur. Het konijn heeft […]
  • Update: Brammetje kiest het hazepad25 september 2011 Update: Brammetje kiest het hazepad John en Suzanne zijn op zoek naar hun kat Brammetje die sinds vrijdagavond niet meer gezien is. Mocht iemand hem gezien of gevonden hebben dan graag contact opnemen met het stel. Update: […]