List en Norda ervaring rijker in Lokeren

Jan List en John Norda zijn terug uit het Belgische. De twee Gorenaren deden daar mee aan de Belgsiche kampioenschappen 10 kilometer-lopen in Lokeren. Dat is een onderdeel van de vermaarde feesten aldaar met tal van activiteiten en artiesten en heel veel publiek. “De loop ging verder mooi maar we moesten het wel doen met een klassering in de achterhoede” zegt Norda. “Maar daar ging het niet om. We hebben genoten, ook van Judas Priest waarvoor we er ook naartoe zijn gegaan.”

Gerelateerde berichten

  • List en Norda in actie tijdens Belgische Kampioenschappen Lokeren26 juli 2022 List en Norda in actie tijdens Belgische Kampioenschappen Lokeren Ze zijn er inmiddels hard voor aan het trainen om indruk te maken tijdens de vermaarde straatrace in het Belgische Lokeren op zaterdag 6 augustus: Jan List en John Norda. De Belgische […]
  • AV Goor start weer met hardloopclinics5 september 2022 AV Goor start weer met hardloopclinics AV Goor organiseert vanaf volgende week maandag weer een serie hardloopclinics voor beginners. Gedurende veertien weken leer je dan onder leiding van deskundige trainers de fijne kneepjes […]
  • Esmee Bulten wint in Wierden20 juni 2022 Esmee Bulten wint in Wierden Het jonge hardlooptalent Esmee Bulten van AV Goor '75 heeft afgelopen de Wiezoloop in wierden gewonnen. Ze won de Kidsrun 800 meter en liet daarbij ook alle jongens achter zich. De […]
  • Zilver voor Esmee Bulten tijdens Rijserbergloop11 juni 2022 Zilver voor Esmee Bulten tijdens Rijserbergloop De 12-jarige Esmee Bulten is gisteravond tweede geworden tijdens de Kidsrun van de prestigieuze Rijsserbergloop. Het 12-jarige Goorse talent liep de 1500 meter in de categorie 10 tot 12 […]
  • Bovenbergcross vanaf andere locatie20 februari 2022 Bovenbergcross vanaf andere locatie De Bovenbergcross start dit jaar vanaf een andere locatie dan in voorgaande jaren toen camping De Bovenberg in dat kader plaats van handeling was. Nu is de start en finish van de […]