Hector met vernieuwde selectie naar nieuw seizoen

De Goorse clubs zijn weer begonnen met de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen en SV Hector doet dat met een vernieuwde selectie. Trainer Jordy Drenth zag de sterkhouders Menno de Leeuw en Sjoerd Koster afscheid nemen terwijl spits Berthil Schabbink dit seizoen niet inzetbaar is vanwege een ernstige knieblessure. “Dat betekent dat de as weg is. Dat gaat dus even puzzelen worden”, aldus de oefenmeester van de groen witten…

Tegenover de afwezigheid van dit trio staat wel de terugkeer van Arno Katera in de voorhoede. De boomlange en sterke aanvaller kampte twee keer met een kruisband-kwetsuur maar lijkt nu weer aan te kunnen haken. Ook Roy Scherphof keert terug in de eerste selectie. Daarnaast krijgen ook de jongelingen Nick Beukelman en Ibrahim Yalcin de kans om zich te bewijzen. Drenth heeft ook een aantal talentvolle jeugdspelers uit de jongens onder 19 en 17 opgeroepen om ’te ruiken aan het grote werk’.

Hector speelt in aanloop naar het bekertoernooi en het Hoftoernooi drie oefenduels tegen respectievelijk Meddo, GSV’63 en ASV’57. Het eerste bekerduel is op 4 september tegen TVO uit Beckum. Daarna hoopt Drenth meer duidelijkheid te hebben over zijn basisteam . De doelstelling voor dit seizoen is wel helder. “Vorig jaar hebben we ons gehandhaafd en zijn we tiende geworden. Dat willen we graag verbeteren. Al is het wel stuitend dat de promotie/degradatie-regeling nog niet bekend is. We hebben nu 12 teams in de competitie in plaats van 14, zoals vorig jaar. Als de KNVB net zo streng is met twee directe degradanten, heeft dat uiteraard invloed.”

Gerelateerde berichten

  • Jordy Drenth ook volgend seizoen trainer van SV Hector5 december 2021 Jordy Drenth ook volgend seizoen trainer van SV Hector Jordy Drenth heeft zijn contract bij zondag vierdeklasser SV Hector met één seizoen verlengd. De 29-jarige oefenmeester is nu bezig aan zijn tweede seizoen bij de eerste selectie van de […]
  • Drenth en Minkjan door bij Hector19 december 2020 Drenth en Minkjan door bij Hector Jordy Drenth is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van vierdeklasser SV Hector. De jonge oefenmeester is nu bezig aan zijn eerste seizoen bij de groen witten, dat noodgedwongen na vier […]
  • Nipte nederlaag Hector bij derdeklasser TVO4 september 2022 Nipte nederlaag Hector bij derdeklasser TVO SV Hector heeft het eerste bekerduel in de nieuwe voetbalcompetitie met 1-0 verloren. In Beckum verloor de Goorse vierdeklasser van TVO dat een klasse hoger speelt. Een hardwerkend Hector […]
  • Hector speelt gelijk tegen Meddo25 augustus 2022 Hector speelt gelijk tegen Meddo SV Hector heeft vanavond het eerste oefenduel in aanloop naar het nieuwe voetbalseizoen met 2-2 gelijk gespeeld tegen Sportclub Meddo. Bij rust was het 2-0 voor Hector, dat nog veel […]
  • Belangrijke zege Hector tegen concurrent Diepenheim15 mei 2022 Belangrijke zege Hector tegen concurrent Diepenheim SV Hector heeft vanmiddag uiterst belangrijke punten gepakt in de strijd tegen degradatie. Op het eigen Doesgoor werd met 2-0 gewonnen van vv Diepenheim waardoor de ploeg van trainer […]