Cursus Gouden eeuw in Goorse bibliotheek

Op dinsdag 6 september start de cursus De Gouden Eeuw in de Goorse bibliotheek. Rembrandt, Frans Hals en Johannes Vermeer zijn namen die synoniem aan de Gouden Eeuw zijn verbonden met wereldberoemde meesterwerken zoals het Melkmeisje van Vermeer (foto) Tijdens deze cursus kunstgeschiedenis over de Gouden Eeuw wordt ingegaan op de vraag waarom de werken uit die periode zo speciaal zijn. De cursus wordt gegeven door kunsthistorica Miranda Nieuwenhuis op de dinsdagen 6, 13, 20 en 27 september van 14.00 uur tot 16.30 uur. Aanmelden kan via mirandanieuwenhuis@nulllive.nl.

Gerelateerde berichten

  • Vrouwelijk naakt in de Goorse bibliotheek13 februari 2022 Vrouwelijk naakt in de Goorse bibliotheek Komende donderdag 3 maart start in de bibliotheek Goor de cursus 'Het vrouwelijk naakt in de beeldende kunst'. Één van de meest afgebeelde thema's in de beeldende kunst is het vrouwelijk […]
  • Cursus over kunst uit de Gouden eeuw in Goorse bieb29 september 2021 Cursus over kunst uit de Gouden eeuw in Goorse bieb Op woensdag 6 oktober start in de Goorse bibliotheek de cursus kunstgeschiedenis over de Gouden Eeuw. Deze bestaat uit vier lessen en wordt gegeven door kunsthistorica Miranda Nieuwenhuis […]
  • Digisterker voor hulp bij communicatie met de overheid8 maart 2020 Digisterker voor hulp bij communicatie met de overheid Er komen vier cursus-ochtenden in de Goorse bibliotheek voor mensen die problemen hebben met de digitale communicatie met de overheid. Onder de noemer Digisterker zijn instructeurs […]
  • Leer tekenen met een 3D-pen in de bieb16 augustus 2022 Leer tekenen met een 3D-pen in de bieb Voor kinderen van 4 tot en met 7 jaar is er komende vrijdag een activiteit in de Goorse bibliotheek waar geleerd kan worden hoe leuke dingen te maken met een 3D-pen. Met zo'n pen kan je […]
  • Mini-bieb in de Gorterstraat8 augustus 2022 Mini-bieb in de Gorterstraat Er sinds kort een zogenoemde 'Mini-Bieb'gevestigd aan de Gorterstraat 15 op De Whee. Bij 'Minibieb 't Klompje' kunnen mensen een gratis boek meenemen. Deze kan geleend worden maar mag ook […]