Ook Frits Bartelds nu 50 jaar

bartels21

Het is een gezellige en drukke feestweek voor de vrienden van Frits Bartelds. Na Han Pas, eerder deze week, is nu ook Frits zelf 50 jaar. De vriendengroep heet hem van harte welkom in de ouwe-lullen-club. De lief- en leedredactie van deze site voegt daar nog een extra felicitatie aan toe.

fotobartelds2

Gerelateerde berichten

  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Spuiter Theo Welberg nu ook 50 jaar7 februari 2014 Spuiter Theo Welberg nu ook 50 jaar Taart op de burelen van Machinefabriek Bauhuis. Spuiter Theo Welberg is vandaag 50 jaar geworden. Deze mijlpaal viert hij vandaag onder meer met zijn collega’s. Zij willen hem op hun beurt […]
  • Goalie Hans Middelesch 50 jaar17 juni 2011 Goalie Hans Middelesch 50 jaar Hans Middelesch is vandaag 50 jaar. De doelman van GFC, die vorig jaar nog moest opdraven voor het eerste team, werd met een Abraham verrast door zijn teamgenoten. Middelesch speelt […]
  • Han ‘AbraNab’ Nab vijftig jaar…15 juni 2012 Han ‘AbraNab’ Nab vijftig jaar… In de categorie 'Joa, 't is echt woar': Han Nab is 50 joar! De fervent Schoolfeestvierder Han Nab ziet vandaag Abraham. Zijn familie en vrienden willen hem dit weekend veel plezier wensen […]
  • fotohanpas9 mei 2012 Han Pas nu ook 50 joar Han Pas is vandaag 50 jaar geworden. De markante Hectoriaan gaat voortaan dus door het leven als veteraan. Zijn vrienden heten hem van harte welkom in de club van ouwe lullen: "Zwak van […]