Wie stuur jij een kaartje vanaf je vakantieadres?

Dat is de vraag die welzijnsorganisatie Salut ook via deze weg wil voorleggen. Niet iedereen heeft de mogelijkheid of zit in de situatie om op vakantie te gaan en voor achterblijvers voelt het dan soms eenzaam en stil. Een appje of belletje kan iemand zich toch betrokken laten voelen. Dat geldt zeker ook voor het sturen van een kaartje onder het mom van ‘kleine moeite, groot plezier’. Meer ideeën om eenzaamheid met een klein gebaar tegen te gaan lees je op de website www.eentegeneenzaamheid.nl.

Mensen met ideeën over activiteiten tegen eenzaamheid of wil je graag met iemand praten over Eenzaamheid in Hof van Twente? Neem dan contact op met Salut per mail info@nullsalut-welzijn.nl, stuur een appje naar 06-20 89 49 99 of bel met 0547-260053.

Gerelateerde berichten

  • Wensen Nauta uit wensboom in vervulling19 juli 2022 Wensen Nauta uit wensboom in vervulling Het heeft even geduurd door corona maar de wens van burgemeester Ellen Nauta van december 2020 is gisteren vervuld: een appeltaart bakken met de cliënten van Aveleijn DAC De Roos. Vol […]
  • Salut: vervolg eenzaamheidsbijeenkomst16 juni 2021 Salut: vervolg eenzaamheidsbijeenkomst Salut gaat een vervolg geven aan het aanpakken van eenzaamheid. Op dinsdag 6 juli van 15.00 uur tot 17.00 uur is een vervolgbijeenkomst. Heeft u zelf te maken met eenzaamheid? Komt u in […]
  • Online bijeenkomst tegen eenzaamheid6 april 2021 Online bijeenkomst tegen eenzaamheid Salut organiseert komende donderdag, 8 april, de online-bijeenkomst 'Een tegen eenzaamheid Hof van Twente'. op Eenzaamheid is van alle leeftijden en van alle tijden. Er wordt al veel […]
  • Reggehof nodigt eenzame Gorenaren uit7 oktober 2018 Reggehof nodigt eenzame Gorenaren uit Theater De Reggehof gaat voor de voorstelling van Leonie Meijer (foto) van komende vrijdag 50 eenzame Gorenaren uitnodigen voor een gezellige avond in het theater. Dit in het kader van de […]
  • Eén tegen eenzaamheid in De Reggehof en bij de Jumbo1 oktober 2022 Eén tegen eenzaamheid in De Reggehof en bij de Jumbo Het is deze week van 'Eén tegen eenzaamheid'. In dat kader is er komende maandag een Kick-off bijeenkomst in theater De Reggehof. Daarvoor is iedereen uitgenodigd die een steentje wil […]