Leer tekenen met een 3D-pen in de bieb

Voor kinderen van 4 tot en met 7 jaar is er komende vrijdag een activiteit in de Goorse bibliotheek waar geleerd kan worden hoe leuke dingen te maken met een 3D-pen. Met zo’n pen kan je ruimtelijke schetsen maken. Binnenin de pen wordt plastic verwarmd, dat er gesmolten uit komt. Hierdoor kan je tekenen in de ruimte en van alles maken. De 3D-pen heeft veel weg van de 3D printer met dit verschil dat zo’n printer een voorgeprogrammeerd product maakt, terwijl de 3D pen alle vrijheid geeft om te tekenen waar je op dat moment zin in hebt. Kinderen zijn welkom in de bieb op vrijdag 19 augustus van 14:00 uur tot 15:00 uur. Aanmelden kan via hofbibliotheek.nl.

Gerelateerde berichten

  • Workshops voor kinderen in de bibliotheek…9 oktober 2020 Workshops voor kinderen in de bibliotheek… In de bibliotheek in Goor worden de komende Herfstvakantie-week 4 workshops georganiseerd op het gebied van techniek en programmeren. Morgen (zaterdag) kunnen kinderen van 8 tot 12 jaar […]
  • Cursus Gouden eeuw in Goorse bibliotheek12 augustus 2022 Cursus Gouden eeuw in Goorse bibliotheek Op dinsdag 6 september start de cursus De Gouden Eeuw in de Goorse bibliotheek. Rembrandt, Frans Hals en Johannes Vermeer zijn namen die synoniem aan de Gouden Eeuw zijn verbonden met […]
  • Mini-bieb in de Gorterstraat8 augustus 2022 Mini-bieb in de Gorterstraat Er sinds kort een zogenoemde 'Mini-Bieb'gevestigd aan de Gorterstraat 15 op De Whee. Bij 'Minibieb 't Klompje' kunnen mensen een gratis boek meenemen. Deze kan geleend worden maar mag ook […]
  • Vernieuwde Bibliotheek wordt feestelijk heropend5 augustus 2022 Vernieuwde Bibliotheek wordt feestelijk heropend De vernieuwde Bibliotheek in het Goorse stadshart wordt op 27 augustus feestelijk heropend. De bieb heeft in de afgelopen een facelift ondergaan en heeft onder meer nieuw meubilair […]
  • Vakantielezen in de bibliotheek…16 juli 2022 Vakantielezen in de bibliotheek… Beginnende lezers uit de groepen 3 en 4 worden door de Goorse bibliotheek uitgedaagd om tijdens de zomervakantie te komen en aan een speurtocht mee te doen. Met het zogenoemde […]