Goorse vakantiefoto’s…(2)

En dan is het alweer tijd voor de tweede serie vakantiefoto’s van Gorenaren die uit alle uithoeken weer zijn opgestuurd. Van Peru tot aan de Weerribben, van Egypte tot Ommel en van Italië tot De Waard. Insturen kan nog steeds naar het bekende mailadres: redactie@nullgoorsnieuws.nl

Bart Verdriet bij de Machu Pichu in Peru
Limée Biesemaat zwaaiend naar papa in Porlezza, Italië
Een prent van de Weerribben in de Kop van Overijssel van Hennie Kranenberg
Gerrit en Riekie van der Haar zagen deze boom tussen Kessel en Bruggen (Duitsland)
De ‘Keuzinkjes’ in het Zeeuwse Cadzand
Jet Busschers is blij in Chersonissos
Janny Daling fotografeerde de Lustrafjorden in Noorwegen
Jos en Marja Wijts in Dahab (Egypte)
Ramona en Johan Bartelds genieten van een drankje in vakantiepark Prinsenmeer van de bekende tv-familie Gillis in Ommel
Wilfried Houben had een voltreffer met deze volle maan op het hoogste punt van de tent (De Waard)

Gerelateerde berichten

  • Deel je vakantiefoto!11 augustus 2022 Deel je vakantiefoto! In deze warme vakantietijd is een groot deel van Goor weer uitgevlogen naar verre of minder verre oorden of heeft het met deze hitte ook 'Rundumhausen' uitstekend naar de zin. Wij zijn […]
  • Koning te rijk tijdens lange rit door Spanje24 augustus 2017 Koning te rijk tijdens lange rit door Spanje Er komen nog steeds fraaie vakantiefoto's binnen bij deze site en ze zijn nog steeds welkom via redactie@nullgoorsnieuws.nl. Arno Koning en Karinke Stegeman gebruikten dat adres voor het […]
  • Goorse groeten vanaf Mallorca…3 augustus 2016 Goorse groeten vanaf Mallorca… We meldden al eerder dat een grote groep Goorse jongeren naar het Spaanse eiland Mallorca zou reizen voor een zonnige relax- en feestvakantie. Nou, ze zijn gearriveerd en vermaken zich […]
  • Goorse vakantiefoto’s…(3)28 augustus 2022 Goorse vakantiefoto’s…(3) En ook na de tweede serie foto's van Gorenaren op vakantie en de oproep om meer kwamen er weer een aantal fraaie prenten binnen. Hieronder dus de laatste en derde editie van Goorse […]
  • Wie stuur jij een kaartje vanaf je vakantieadres?17 augustus 2022 Wie stuur jij een kaartje vanaf je vakantieadres? Dat is de vraag die welzijnsorganisatie Salut ook via deze weg wil voorleggen. Niet iedereen heeft de mogelijkheid of zit in de situatie om op vakantie te gaan en voor achterblijvers […]