Ajax-vrouwen tegen FC Köln bij GFC

De vrouwenelftallen van FC Köln en Ajax komen naar Goor voor een oefenduel op het hoofdveld van GFC op sportpark Heeckeren. De wedstrijd op zondag 28 augustus begint om 14:00 uur. Het duel zou aanvankelijk in Keulen worden gespeeld maar dat is vanwege de veldbezetting daar dan niet mogelijk. Door bemiddeling van Gorenaar Rob Kemper is GFC in beeld gekomen. Hij is de partner van FC Köln-speelster Myrthe Moorrees (foto) die dan ook in actie zal komen. Zij speelde eerder voor de vrouwen van FC Twente. De toegang is op zondag 28 augustus gratis.

Gerelateerde berichten

  • Ajax-vrouwen spelen doelpuntloos gelijk in Goor28 augustus 2022 Ajax-vrouwen spelen doelpuntloos gelijk in Goor De oefenwedstrijd tussen de vrouwen van Ajax en de dames van het Duitse FC Köln is geëinidigd in een 0-0 gelijkspel. Het duel werd op sportpark Heeckeren in Goor gespeeld. Dit na […]
  • GFC onderuit tegen Aarlanderveen21 augustus 2022 GFC onderuit tegen Aarlanderveen GFC heeft zaterdagmiddag de oefenwedstrijd tegen sc Aarlanderveen (3e klasse) met 2-5 verloren. De Zuid-Hollandse ploeg zit in een trainingskamp in De Lutte en waren conditioneel […]
  • Ruim 2000 toeschouwers zien FC Twente winnen in Goor3 juli 2022 Ruim 2000 toeschouwers zien FC Twente winnen in Goor FC Twente heeft vanmiddag de oefenwedstrijd op sportpark Heeckeren tegen het Deense FC Nordsjaelland met 1-0 gewonnen. Ruim 2000 toeschouwers zagen nieuweling Sem Steijn van de Enschedese […]
  • Kaartverkoop FC Twente-Nordsjaelland van start gegaan18 juni 2022 Kaartverkoop FC Twente-Nordsjaelland van start gegaan De kaartverkoop voor de wedstrijd van FC Twente tegen FC Nordsjaelland is deze week van start gegaan. Het duel wordt op zondag 3 juli gespeeld op sportpark Heeckeren onder organisatie van […]
  • FC Twente weer naar Goor voor oefenwedstrijd27 mei 2022 FC Twente weer naar Goor voor oefenwedstrijd In de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen gaat FC Twente een wederom een oefenwedstrijd spelen in Goor. Op zondag 3 juli zal het Deense FC Nordsjaelland de tegenstander zijn op […]