Sleutelbos verloren bij Cappadocia

Jeroen is gisteren zijn sleutelbos verloren bij Cappadocia, in het centrum van Goor. Er zit o.a. een BOB sleutelhanger aan. Heeft u de sleutelbos gevonden, dan graag contact opnemen met Jeroen op 0636162853.


Gerelateerde berichten

  • Portemonnee gevonden Het Jannink27 september 2013 Portemonnee gevonden Het Jannink In de speeltuin op Het Jannink heeft Jeroen een Hello Kitty-portemonnee gevonden. De eigenaar kan contact opnemen met Jeroen via telefoonnummer 06-14134943.        
  • Poes Ramses vermist vanaf De Whee31 december 2013 Poes Ramses vermist vanaf De Whee Martin doet via deze weg een oproep om uit de kijken naar zijn poes Ramses. De bruin/zwarte korthaar is verdwenen vanaf de woning aan de Gruttostraat. Heeft u informatie over de […]
  • Poes Tijgertje vermist op het Gijmink17 november 2013 Poes Tijgertje vermist op het Gijmink Poes Tijgertje is nog steeds vermist, nadat ze gisteren niet is teruggekeerd in de woning aan de Berkenstraat. Heeft u Tijgertje gezien of weet u waar ze is, dan kunt u met de eigenaar […]
  • Bob zoekt zijn portemonnee met inhoud7 augustus 2017 Bob zoekt zijn portemonnee met inhoud Bob is van vrijdag op zaterdag zijn zwarte portemonnee met een witte sticker erop kwijtgeraakt, waarschijnlijk tussen cafetaria De Kievit en de wijk het Heeckeren. In de portemonnee zitten […]
  • jb konijn van kollaan10 oktober 2013 Konijn aan komen lopen Van Kollaan In de Van Kollaan is een konijn aan komen lopen. Voor informatie kan contact worden opgenomen met Annemiek, zij is te bereiken via telefoonummer 06-38302711.