Goorse gezelligheid in Florence…

Dat Goor een jarenlange traditie als FC Twente-bolwerk is inmiddels overal bekend. Ook vandaag uit zich dat weer tijdens het Conference League-avontuur van de rood witten in Florence waar Fiorentina de tegenstander is vandaag. Daar zijn een groot aantal Gorenaren naartoe gereisd om de regionale trots te steunen. Uiteraard gaat de trip vergezeld met het nodige cultuur snuiven en gezelligheid op het terras van de plaatselijke Ierse pub waar onder meer Bernd Waanders, Mark Wessels, John Westerik, Niek Haafkes, Dylan Leferink, Jorrit Knol en Gijs Busschers (foto) zijn neergestreken…

Gerelateerde berichten

  • Een bezoekje van Wout Brama…22 mei 2021 Een bezoekje van Wout Brama… En dan staat ineens Wout Brama voor de deur... Veel Goorse supporters van FC Twente werden vandaag blij verrast door een bezoekje van de aanvoerder van de Twentse voetbaltrots die niet […]
  • Faillissement Havi treft ook Goorse Twentesupporters20 december 2019 Faillissement Havi treft ook Goorse Twentesupporters Het faillissent van Havi Beheer aan de Breukersweg heeft directe gevolgen voor het vervoer van diverse groepen van en naar Goor. Zo kunnen de leden van de supportersvereniging Goor […]
  • FC Twente en Tourcafé in rustig weekend19 juli 2019 FC Twente en Tourcafé in rustig weekend De theateragenda in het Goorse is summier gevuld dit weekend. Geen barbecuefestijn, muziekoptreden of bierproeverij. Althans niet in het Goorse. Wel in Lichtenvoorde waar veel Gorenaren […]
  • Goorse supportersclub FC Twente verwacht geen terugloop1 mei 2018 Goorse supportersclub FC Twente verwacht geen terugloop De degradatie van FC Twente uit de vaderlandse eredivisie is ook in een groot deel van Goor hard aangekomen. Goor is van oudsher een FC Twente-bolwerk en heeft al jaren een florerende […]
  • Op de koffie bij De Keu en rondleiding FC Twente29 september 2022 Op de koffie bij De Keu en rondleiding FC Twente Eddy Achterberg roept mensen uit Goor op om naar De Grolsch Veste te komen voor een gezellige dag. De levende legende van FC Twente heeft samen met de club de activiteit ’Heya de Keu! - […]