Drukke open dag muziekschool

Het zijn zware tijden voor de muziekschool. Zij zullen hard worden geraakt door de bezuinigingen en dus was het goed om te zien voor de alle betrokken mensen dat de open dag van de Goorse muziekschool druk werd bezocht dit weekend. Veel kinderen maakte daar kennis met diverse instrumenten.

verloting open dag

 

Gerelateerde berichten

  • Handbaldames Dynamiek in het nieuw29 januari 2019 Handbaldames Dynamiek in het nieuw Handbalvereniging Dynamiek is helemaal in een nieuw tenue gestoken. Van de mini’s tot en met de senioren. Afgelopen zaterdag werden de meer dan 100 leden van de Goorse handbalvereniging […]
  • uitreiking sportkanjer vlag22 maart 2012 Hector eerste kanjerclub in de Hof Hector is de eerste officiele Sportkanjervereniging in de Hof van Twente. Het nieuwe jeugd-beleidsplan van de club gaat volledig uit van de zogenoemde Kanjermethode zoals deze ook op […]
  • mgi-terschelling-1936649118 december 2011 Erna is haar fiets kwijt (update) Erna Haverkate mist een fiets. De fiets is, in de nacht van vrijdag op zaterdag, gestolen vanuit haar achtertuin in de Laarstraat. Het gaat om een blauw/grijze MGI Terschelling. Wie weet […]
  • Nieuw scorebord en tenues Tricolores11 november 2021 Nieuw scorebord en tenues Tricolores De dag begon letterlijk met zonneschijn, maar eindigde toch in mineur en regen. De hofderby tegen Rood Zwart stond zondag voor Twenthe deels in het teken van de opening van het scorebord […]
  • Brandweer assisteert na val mountainbiker23 september 2017 Brandweer assisteert na val mountainbiker Een moutainbiker is vandaag hard ten val gekomen op de Mottenaarsdijk net buiten Goor. Naast de gealarmeerde ambulance werd ook de hulp van de brandweer ingeroepen. Die verleende […]