Telefoon vermist bij het zwembad

In de categorie vermiste artikelen vandaag weer een mobiele telefoon. “Ik ben zaterdag mijn mobiel kwijtgeraakt bij zwembad De Whee. Het is een zwarte Samsung Galaxy Mini. Ik wil hem heel graag terug want er staan foto’s op van mijn vakantie. Heb je hem gevonden? Dan kun je bellen met tel. 06-22990406 of mailen naar grbrinke@nullconcepts.nl

Gerelateerde berichten

  • Telefoon vermist bij De Ster17 januari 2015 Telefoon vermist bij De Ster Merle is afgelopen nacht haar telefoon kwijtgeraakt bij De Ster. Het gaat om een Samsung Galaxy S4 mini in een roze hoes. Heeft u Merle`s telefoon gevonden, dan kunt u contact opnemen via […]
  • Vossebeld verliest telefoon na feestje (Update)8 september 2013 Vossebeld verliest telefoon na feestje (Update) Rens Vossebeld is zijn telefoon kwijt. De redactie kreeg de volgende oproep van de trouwe bezoeker van onze site: "Ik ben afgelopen vrijdagnacht mijn telefoon kwijtgeraakt na een feestje […]
  • Hans zoekt zijn telefoon (Update)15 januari 2015 Hans zoekt zijn telefoon (Update) Hans is gisteren zijn telefoon kwijtgeraakt, waarschijnlijk in de omgeving van het station. Het betreft een witte Samsung Galaxy S5 mini. De telefoon zit in een witte hoes met een […]
  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Caitlin is op zoek naar haar telefoon29 juli 2016 Caitlin is op zoek naar haar telefoon Caitlin is afgelopen dinsdag haar mobiel verloren. Het gaat om een Samsung La Fleur met een opvallende barst in het scherm. Ze is hem waarschijnlijk verloren op de Mulderskamp en wil het […]