Telefoon vermist bij het zwembad

In de categorie vermiste artikelen vandaag weer een mobiele telefoon. “Ik ben zaterdag mijn mobiel kwijtgeraakt bij zwembad De Whee. Het is een zwarte Samsung Galaxy Mini. Ik wil hem heel graag terug want er staan foto’s op van mijn vakantie. Heb je hem gevonden? Dan kun je bellen met tel. 06-22990406 of mailen naar grbrinke@nullconcepts.nl

Gerelateerde berichten

  • Leferink auto’s weer geopend15 oktober 2010 Leferink auto’s weer geopend Na ruim twee jaar gesloten te zijn geweest gaat Leferink Auto's komende zondag weer open. Het autobedrijf aan de Wheedwarsweg ging op zondag 13 april 2008 in vlammen op. De brand heeft […]
  • De onderhandelingstafel, toen en nu10 april 2014 De onderhandelingstafel, toen en nu In de week waarin het CDA en de VVD de handen definitief ineen hebben geslagen voor een nieuwe coalitie, duikt de redactie van Oald Goor in de koffer met mooie foto’s uit het rijke […]
  • De Goorse nachtwacht…4 november 2011 De Goorse nachtwacht… Wie vernielt wat na het uitgaan en wat gaan we eraan doen? Dat is de vraag die de politie stelt aan burgers in Goor omgeving die zullen worden benaderd om deel te nemen aan een actie die […]
  • Richard en Nicolle verrast!16 oktober 2010 Richard en Nicolle verrast! Je zal maar 12½ jaar getrouwd zijn en je bent je een dag voor de feestavond in alle rust aan het voorbereiden op een spetterend feest. En als verrassing besluiten je vrienden spontaan […]
  • Mandy Gruppen 300ste lid SV Goor16 april 2011 Mandy Gruppen 300ste lid SV Goor Ze maakte vandaag meteen kennis met de populariteit van FC Twente in Goor. Want op het moment dat er honderden kaarten werden verkocht voor de bekerfinale, werd Mandy Gruppen geridderd tot […]