Autospiegels kapot getrapt, getuigen gezocht

In de Rozenstraat is een auto vernield in de nacht van woensdag op donderdag.Op camerabeelden is te zien dat drie jongeren langs fietsen net na 01:00 uur waarna een op dit tijdstip een harde knal volgt. De auto van eigenaresse Lauri Dreijerink liep daarbij forse schade op. Ook een andere auto liep die in de Rozenstraat geparkeerd stond liep lichte schade op. Getuigen wordt gevraagd zich te melden.

Gerelateerde berichten

  • Autospiegels vernield op Tuindorp en De Whee28 januari 2019 Autospiegels vernield op Tuindorp en De Whee Een groot aantal autospiegels moesten het vorige nacht ontgelden in een aantal straten op 't Tuindorp en De Whee. Onder meer van auto's die in de Thomas Ainsworthstraat en de Putterstraat […]
  • Kerstverlichting vernield op diverse plekken in Goor (Update)28 december 2015 Kerstverlichting vernield op diverse plekken in Goor (Update) Op versdchillende plaatsen is in Goor in het afgelopen weekend kerstverlichting vernield. Dat gebeurde in de nacht van zaterdag op zondag. Bij meerdere huishoudens aan de Iependijk en de […]
  • Oekraïens-Goorse buurtparty in De Rozenstraat18 september 2022 Oekraïens-Goorse buurtparty in De Rozenstraat Het is elk jaar en altijd even gezellig maar dit jaar kreeg het buurtfeest van de bewoners van de Rozenstraat wel een heel bijzonder tintje. Het werd een Goors-Oekraïens feestje nu er in […]
  • Dag, prachtige zonnebloem…13 september 2022 Dag, prachtige zonnebloem… Een verdrietig mailtje van Petra Gossink die haar emoties toont in een stukje proza over een zonnebloem waar ze een hechte band mee had...: "Dag, prachtige zonnebloem. Dank je wel voor al […]
  • Spiegel beschadigd bij de Jumbo29 juli 2022 Spiegel beschadigd bij de Jumbo Zou degene die mijn spiegel heeft beschadigd zich willen melden? Deze noodkreet kwam binnen via onze Facebookpagina. De auto waarvan de spiegel is beschadigd stond op de 'oude' […]