4e generatie Janssen ziet levenslicht

Joris Janssen en Diba van Nijkerk zijn vrijdag de trotse ouders geworden van Sky. Het kleine manneke zorgt daarmee dat de vierde generatie bij de familie Janssen een feit is. Joris en Diba willen grootvader en overgrootvader van harte feliciteren met de jongste telg in de familie. Sky voelt zich inmiddels al helemaal thuis bij zijn Overgrootvader in de arm.

4_generaties_janssen_0105

Gerelateerde berichten

  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Sarah vandaag voor Ellen Janssen24 april 2015 Sarah vandaag voor Ellen Janssen Ellen Janssen treedt vandaag ook toe tot de club van vijftigers. De Goorse zag haar tuin verrijkt met poppen, spandoeken en allerhande prullaria ter ere van deze mijlpaal. Vanavond wordt […]
  • Berjan Diepenbroek veertig jaar30 november 2013 Berjan Diepenbroek veertig jaar Volgens de familie met vallen en opstaan heeft Berjan Diepenbroek de 40 jarige leeftijd bereikt, aldus het door de familie gemaakte gedicht; Als klein manneke met kleine zorgen Is hij toch […]
  • maureen_25 jaar26 april 2012 Maureen Boomkamp vandaag 25 jaar Ook Maureen moet er aan geloven, ze is vandaag toegetreden tot de club van halve Sharah`s. De vriendinnen en familie hebben haar vandaag al flink in het zonnetje gezet, een voorproefje […]
  • Brent ziet het levenslicht29 september 2016 Brent ziet het levenslicht De Nozem-olie kan rijkelijk vloeien in de Zwaluwstraat, met de komst van Brent is de straat weer een buurtgenootje rijker is. De trotse ouders zijn Bart Sportel en Ellen Kamp, niet minder […]