Feest buufjes Marianne (40) en Annet (30)

Feest aan de Catsstraat. Daar prijken vandaag twee grote opblaaspoppen. De ene buurvrouw Marianne van Busser viert haar veertigste verjaardag, waar de andere buuf Annet van Ommen dertig kaarsjes mogen uitblazen.

Gerelateerde berichten

  • Kentekenplaat gevonden bij Expert20 oktober 2014 Kentekenplaat gevonden bij Expert Bij de Expert in Goor is een kentekenplaat gevonden. Het gaat om een witte kentekenplaat met nummer 14-XS-DK. De eigenaar kan de kentekenplaat ophalen bij Expert Reiners aan de Voorstraat […]
  • Corine van der Haar ziet Sarah17 juni 2011 Corine van der Haar ziet Sarah In 1961 geboren in het WestlandEn 29 jaar terug in Twente belandTwents hef ze nog niet onder de knieMaar ze komt dan ook van de bakkerieZe trapt altijd in onze grappen en grollenEn laat […]
  • Groot deelnemersveld Ronde van Goor8 augustus 2013 Groot deelnemersveld Ronde van Goor De Ronde van Goor, die aanstaande zaterdag tijdens de Nacht van Goor verreden wordt, mag rekenen op een groot en sterk deelnemersveld. Voor de elitewedstrijd hebben zich al ruim zeventig […]
  • 14 juni 2012 Schoolfeestnieuws in het kort (2) - Dit jaar is er op zaterdag geen dweilorkest te bewonderen in de Tent. Tijdens het Familiefestijn zal er een ludieke muziekact worden opgevoerd door enkele Goorse prominenten. Daarnaast […]
  • Rijdende rukker fapt naast joggende vrouwen10 augustus 2017 Rijdende rukker fapt naast joggende vrouwen Er is weer een fappende fietser actief in Goor. De rijdende rukker fietst achter vrouwen aan en begint hen te verbaal en fysiek te intimideren. Na een oproep van een jonge moeder op […]