Theaterseizoen over twee weken geopend

Het theaterseizoen in de Reggehof wordt op zaterda 17 september geopend onder de titel RH Tadaa! Het publiek ziet dan onder meer een preview van de familievoorstelling De Rode sneakers, een voorproefje op de show So long Cohen van Ernest Beuving én een tipje van de sluier dat Helligen Hendirk licht van zijn Scrooge-hertelling, waarmee de Goorse mopperaar in december drie dagen lang op de Goorse planken staat (foto)…

De nadruk ligt in dit nieuwe seizoen binnen de Goorse programmering vooral op de grotere namen en dito producties zoals de Regels van Floor, Motel Westcoast en het derde en laatste deel van Hendrik Groen. Ook komen bekende cabaretiers als Pieter Derks, Richard Groenendijk en Martine Sandifort.

Een dag na RH Tadaa! zijn de youtubers Koos en Moos in de Reggehof met een kindervoorstelling voor koters van vier jaar en ouder. In De Reggehof staan de eerste volwassen voorstellingen in oktober gepland, zo vormen Kemperink, Manuel en Beuving op de eerste van die maand de beruchte Goeie Tukkers, en zijn later ook Henny Huisman, Nathalie Baartman en Hendrik Jan Bökkers te gast. De hele programmering is terug te vinden in onze evenementenkalender en op de site van De Reggehof.