Bromfietser gewond bij aanrijding

Een negentienjarige man uit Goor is vanmorgen gewond geraakt bij een aanrijding op de kruising van de Molenstraat en de Korte Dijk. De Gorenaar werd rond 07.15 uur geschept door een 59-jarige automobilist uit Goor. Bij de kruising met de Molenstraat wilde de automobilist linksaf slaan en stopte om een auto voor te laten gaan. Toen hij de weg opreed, zag hij de van links komende bromfietser over het hoofd. De bromfietser raakte gewond en is met onbekend letsel per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

ambulance_793845b

Gerelateerde berichten

  • ZondagMiddagCafé in Soosgebouw27 februari 2018 ZondagMiddagCafé in Soosgebouw Komende zondag is er weer een ZondagMiddagCafé voor senioren. In het soosgebouw aan de Schoolstraat is er de mogelijkheid om mensen te ontmoeten en te kaarten, biljarten, te sjoelen of een […]
  • Waterleiding geknapt aan Herikerweg, bewoners tijdelijk zonder water31 mei 2017 Waterleiding geknapt aan Herikerweg, bewoners tijdelijk zonder water Aan de Herikerweg, net buiten Goor op de weg richting Rijssen, is vanmiddag een waterleiding gebroken. Het water stroomde vanuit de leiding de weg op. Medewerkers van waterleidingbedrijf […]
  • Hop oogsten tijdens Burendag25 september 2019 Hop oogsten tijdens Burendag Bierliefhebbers en hobbybrouwers kunnen komende zaterdag komen helpen met de hopoogst uit de zogenoemde 'hopkathedraal' op het voormalige zwembadterrein op de hoek […]
  • Jan Schut wint bergklassement22 juli 2011 Jan Schut wint bergklassement De negentiende etappe van de Tour de France, met aankomst op de Alpe d'Huez, was de laatste rit voor het bergklassement van de Goorse Tourpoule. Jan Schut pakte de hoofdprijs in dat […]
  • Hanen kraaien op ’t Kukelnest29 november 2015 Hanen kraaien op ’t Kukelnest Gerrit Extercate is de winnaar geworden van de Hanenkraaiwedstrijden bij kinderboerderij 't Kukelnest. De Gorenaar liet zijn haan 50 keer kraaien. Wim Vaarhorst legde beslag op de plaatsen […]