Bromfietser gewond bij aanrijding

Een negentienjarige man uit Goor is vanmorgen gewond geraakt bij een aanrijding op de kruising van de Molenstraat en de Korte Dijk. De Gorenaar werd rond 07.15 uur geschept door een 59-jarige automobilist uit Goor. Bij de kruising met de Molenstraat wilde de automobilist linksaf slaan en stopte om een auto voor te laten gaan. Toen hij de weg opreed, zag hij de van links komende bromfietser over het hoofd. De bromfietser raakte gewond en is met onbekend letsel per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

ambulance_793845b

Gerelateerde berichten

  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Dronkenlap klemgereden in Goor11 maart 2011 Dronkenlap klemgereden in Goor Een dronken automobilist uit Estland is donderdagavond aan de Deldensestraat in Goor klemgereden. Rond 18.30 uur zag een oplettende automobilist uit Overdinkel de 36-jarige man over de A1 […]
  • Gorenaar gewond na aanrijding8 juli 2011 Gorenaar gewond na aanrijding Een twintigjarige man uit Goor is donderdag gewond geraakt bij een aanrijding. Dat gebeurde rond 07.45 uur op de kruising van de Laarstraat en De Blauwververij. Een 21-jarige automobilist […]
  • Dronken bromfietser aangereden op Rondweg15 augustus 2011 Dronken bromfietser aangereden op Rondweg Een 51-jarige bromfietser uit Hengelo is gistermorgen gewond geraakt bij een aanrijding op de Rondweg. De man kwam rond 11.40 uur vanuit de Haaksbergerweg en wilde de Rondweg oprijden. […]
  • Motorrijder gewond op Spechthorstweg10 september 2010 Motorrijder gewond op Spechthorstweg Een 38-jarige motorrijder uit Wierden is gisteren gewond geraakt op de Goorse Spechthorstweg na een aanrijding met een landbouwvoertuig. Omstreeks 16.45 uur reed een 56-jarige Nijverdaller […]