Gelijkspel voor GFC in eerste bekerwedstrijd

GFC heeft het eerste bekerduel tegen RKSV Bornerbroek met 3-3 gelijk gespeeld. Op het eigen sportpark Heeckeren kwam de ploeg van trainer Romano Lammertink in het eerste bedrijf al na vier minuten met 0-2 achter maar die achterstand werd nog voor rust teniet gedaan door treffers van Tim Wassink (archieffoto) en Finn Schreurs…

In de tweede helft kreeg GFC een aantal goede kansen en kwam terecht op voorsprong door weer een treffer van Finn Schreurs. De rood zwarten kregen daarna kansen op meer en claimden daarnaast nog twee keer een strafschop die echter niet werd gegeven. Dat gebeurde, op dubieuze wijze, aan de andere kant wel. Die penalty werd binnen geschoten waardoor de 3-3 op het scorebord kwam als eindstand en daar was GFC het minst tevreden mee. Komende dinsdag speelt GFC het tweede bekerduel. Dan is in Oldenzaal FC Berghuizen de tegenstander.

Gerelateerde berichten

  • GFC heeft geen moeite met Sportclub Rijssen5 maart 2022 GFC heeft geen moeite met Sportclub Rijssen GFC had vanmiddag geen moeite met Sportclub Rijssen. De hekkensluiter in de vierde klasse F van het zaterdagvoetbal werd in Rijssen met 0-4 verslagen. Trainer Romano Lammertink moest het […]
  • GFC wint in gelijkopgaand duel van Heracles9 oktober 2021 GFC wint in gelijkopgaand duel van Heracles GFC heeft de derde competitiewedstrijd in de vierde klasse F van het zaterdag amateurvoetbal met 1-0 gewonnen van AVC Heracles. Op sportpark Heeckeren tekende Tim Wassink na 25 minuten […]
  • GFC wint in eenvoudig in Rijssen9 november 2019 GFC wint in eenvoudig in Rijssen Na de veertienklapper van vorige week tegen BZSV had GFC vanmiddag ook geen moeite met SV Rijssen al viel de score wel minder hoog uit. Op sportpark de Koele werd het uitduel met 0-5 […]
  • GFC dendert door7 april 2019 GFC dendert door De opmars van GFC in de vierde klasse G heeft vandaag een prachtig vervolg gekregen in de Hofderby tegen Sportclub Markelo. Op sportpark Heeckeren werd het uiteindelijk 4-0 en dat is […]
  • GFC fors onderuit in het Polman Stadion27 januari 2019 GFC fors onderuit in het Polman Stadion Het moest een mooie ervaring worden voor het eerste elftal van GFC maar het eindigde in een deceptie. Het oefenduel in het Polmanstadion van Heracles Almelo werd met maar liefst 8-1 […]