Gelijkspel voor GFC in eerste bekerwedstrijd

GFC heeft het eerste bekerduel tegen RKSV Bornerbroek met 3-3 gelijk gespeeld. Op het eigen sportpark Heeckeren kwam de ploeg van trainer Romano Lammertink in het eerste bedrijf al na vier minuten met 0-2 achter maar die achterstand werd nog voor rust teniet gedaan door treffers van Tim Wassink (archieffoto) en Finn Schreurs…

In de tweede helft kreeg GFC een aantal goede kansen en kwam terecht op voorsprong door weer een treffer van Finn Schreurs. De rood zwarten kregen daarna kansen op meer en claimden daarnaast nog twee keer een strafschop die echter niet werd gegeven. Dat gebeurde, op dubieuze wijze, aan de andere kant wel. Die penalty werd binnen geschoten waardoor de 3-3 op het scorebord kwam als eindstand en daar was GFC het minst tevreden mee. Komende dinsdag speelt GFC het tweede bekerduel. Dan is in Oldenzaal FC Berghuizen de tegenstander.