Vervanging kunstgrasvelden vv Twenthe gestart

Bij vv Twenthe zijn ze deze week begonnen met de vervanging van de kunstgrasvelden. Eerst wordt het tweede veld onder handen genomen. Als deze over twee weken is vernieuwd, wordt de mat op het hoofddomein ook meteen voorzien van een nieuwe toplaag. Deze wordt vervroegd vervangen in samenspraak met de gemeente, omdat de onderlaag ook moet worden aangepakt. Het is bovendien een stuk goedkoper om beide velden tegelijkertijd te vervangen. Alle werkzaamheden van beide velden moeten op 13 oktober zijn afgerond. Tot die tijd moeten de spelers van vv Twenthe flexibel zijn om hun duels en trainingen af te werken. Het eerste en tweede mogen vanwege KNVB-richtlijnen ook geen competitiewedstrijden spelen op het hernieuwde tweede veld.

Gerelateerde berichten

  • Toch nog een stadsderby…4 juli 2021 Toch nog een stadsderby… Corona gooide in het afgelopen seizoen veel roet in het eten van eenieder en dus ook de Goorse voetballers maar met de versoepelingen van nu blijkt er op het einde van het seizoen toch […]
  • GFC speelt oefenwedstrijd in Polmanstadion26 januari 2019 GFC speelt oefenwedstrijd in Polmanstadion Het eerste elftal van GFC speelt morgen een oefenwedstrijd in het Almelose Polmanstadion. De thuishaven van eredivisionist Heracles is vanaf 14:00 uur het decor voor het treffen met […]
  • Clubs mogen voorlopig niet meer spelen op natuurgras27 juli 2018 Clubs mogen voorlopig niet meer spelen op natuurgras Sportclubs in Goor en de overige kernen in de Hof moeten de grasvelden gaan sparen. De gemeente heeft de clubs een brief gestuurd met een prangend verzoek om zoveel als mogelijk de duels […]
  • Beslissingswedstrijd Centrum-Terwolde op ’t Doesgoor7 juni 2017 Beslissingswedstrijd Centrum-Terwolde op ’t Doesgoor De beslissingswedstrijd voor een plek in de vierde klasse tussen FC Het Centrum uit Enschede en sv Terwolde wordt komende zondag gespeeld op het nieuwe kunstgrasveld van sv Hector op […]
  • Heeckerenschool haalt rubber uit kunstgras11 mei 2017 Heeckerenschool haalt rubber uit kunstgras Volgens diverse instanties als het RIVM en de KNVB is er geen gevaar voor de volksgezondheid maar toch heeft de Heeckerenschool besloten om het rubber op het kunstgras bij de school te […]