Binnenzwembad ook weer open

Het binnenzwembad van de Vijf Heuvels heeft haar deuren nu ook weer geopend. Ook voor de liefhebbers uit ’t Twentse Haagje. Op maandagmiddag kunnen zwemmers daar van 12.30 uur tot 13.30 uur. Ben je belangstellend? Neem dan contact op met Annie Pluimers: 0547-382355.

Het buitenzwembad heeft haar deuren gesloten

Gerelateerde berichten

  • Kappersprotest in de Wijnkamp30 december 2021 Kappersprotest in de Wijnkamp Ze is er helemaal klaar mee en heeft zich daarom aangesloten bij het landelijke protest van kappers tegen de gedwongen coronasluiting. Miriam van Ruiten van de Goorse kapsalon Geknipt […]
  • Vandalen houden huis in de Molenstraat25 juni 2018 Vandalen houden huis in de Molenstraat Vandalen hebben dit weekeinde huis gehouden in en om de Molenstraat. Er werden Schoolfeestvlaggen gestolen en bloemen en planten uit tuinen getrokken. In de nacht van zaterdag op zondag […]
  • Statenvergadering dankzij Leferink in het Nedersaksisch3 maart 2021 Statenvergadering dankzij Leferink in het Nedersaksisch Dinand Leferink uit Goor van de VVD heeft vandaag een bijzonder sausje toegevoegd aan de Provinciale Statenvergadering van Overijssel. Voor het eerst in de geschiedenis was het soebat […]
  • Klaasen blijft laatste na gelijkspel in Premier League2 maart 2017 Klaasen blijft laatste na gelijkspel in Premier League Jelle Klaasen is er in het Engelse Exeter net niet in geslaagd de tweede zege van het seizoen in de Premier League Darts te boeken.┬áDe darter uit Goor kwam vanavond niet verder dan een […]
  • Seniorenbingo weer op ’t Doesgoor29 juli 2014 Seniorenbingo weer op ’t Doesgoor Wijkvoorziening 't Doesgoor organiseert komende donderdag een bingo voor senioren uit Goor. De ballen zullen vanaf 14.00 uur rollen en inschrijven kost 5 euro inclusief een hapje en […]