Toelichting predikant De Jong op vertrek

Bij Radiokerklokaal is er donderdag een gesprek met ds. Wim de Jong over zijn vertrek als predikant van de Hofkerk. De Jong gaat verkassen naar de Lebuïnuskerk in Deventer. Wat heeft hem doen besluiten om na 11 jaar te kiezen voor een vertrek? Het programma begint met een meditatie, daarna volgt het gesprek. De live-uitzending is te beluisteren van 19.00 tot 20.00 uur. De herhaling is op zondagmorgen van 8.00 tot 9.00 uur. Etherfrequentie 107.6 FM / Kabel 104.10 FM.

Gerelateerde berichten

  • Pleinmarkt, Hollandse Avond en Burendag23 september 2022 Pleinmarkt, Hollandse Avond en Burendag Er is weer het nodige te doen in het Goorse het komende weekeinde. Zo draait in RH Cinema vanavond de film 'Topgun: Maverick' en morgenavond 'Elvis' over het leven en de muziek van Elvis […]
  • De Hofkerk tijdens WO II4 september 2022 De Hofkerk tijdens WO II Het is één van de meest iconische plekjes in het stadshart van Goor: De Hofkerk. Het is dan ook een vaste pijler in de rubriek Oald Goor. Vandaag een beeld uit 1941. Het is een rustiek […]
  • Pelgrimsroute Hemmelreis op Hemelvaartsdag geopend14 mei 2022 Pelgrimsroute Hemmelreis op Hemelvaartsdag geopend Op Hemelvaartsdag, donderdag 26 mei, wordt de Pelgrimsroute Hemmelreis officieel geopend. Dit is de eerste Pelgrimsroute van de gemeente Hof van Twente en is een gezamenlijk initiatief […]
  • Succesvolle première ‘Baile de Fantasia’11 april 2022 Succesvolle première ‘Baile de Fantasia’ De première van het muziekstuk ‘Baile de Fantasia’ van de Goorse componist Carl Wittrock bleek afgelopen zaterdagavond een groot succes. Hij schreef het stuk in opdracht van de […]
  • Vuurdoop nieuwe compositie Wittrock in de Hofkerk7 april 2022 Vuurdoop nieuwe compositie Wittrock in de Hofkerk Carl Wittrock kan na de nodige corona-afgelastingen zijn vuurdoop beleven met zijn nieuwe compositie. Onder de naam "Baile de Fantasia" gaat zijn nieuwe werk zaterdag in première. De […]