Tai Chi lessen weer van start

‘T Doesgoor organiseert in het nieuwe seizoen weer Tai Chi-lessen. Het is een cursus van 24 lessen, waarin je de basisbewegingen aanleert kan worden omschreven als ’loopmeditatie’. De cursus wordt gegeven in de gymzaal van ’t Gijmink van oktober tot en met maart, iedere vrijdagochtend van 09.00 uur tot 10.30 uur, met tussendoor een korte pauze. Op 30 september is er een demonstratie van 09.30 uur tot 10.30 uur. Hiervoor hoef je je niet op te geven. Je kunt je voor de lessen nu al opgeven bij ‘t Doesgoor. De cursus kost € 84 inclusief koffie of thee.

Gerelateerde berichten

  • Meer percelen verontreinigd achter gelaten na sanering6 juli 2022 Meer percelen verontreinigd achter gelaten na sanering Er is in meer gevallen verontreiniging van asbest achter gebleven na de grootscheepse sanering op 't Gijmink dan bij de vijf huiseigenaren aan de Oude Haaksbergerweg die daarvoor beroep […]
  • Gemeente en Viverion ronden samenwerking Het Gijmink af11 februari 2022 Gemeente en Viverion ronden samenwerking Het Gijmink af De gemeente en woningcorporatie Viverion hebben deze week op symbolische wijze de samenwerking voor de vernieuwing van Het Gijmink afgerond. Na bijna zestien jaar slopen, grond saneren, […]
  • Glasvezel Gijmink nog ver weg21 januari 2022 Glasvezel Gijmink nog ver weg Een groot deel van de Goorse wijk 't Gijmink beschikt nog niet over glasvezel en het kan volgens wethouder Harry Scholten ook nog wel even duren voordat dat zover is. Hij zie dat tijdens […]
  • Prachtige dronebeelden van vuurwerk boven Goor…3 januari 2022 Prachtige dronebeelden van vuurwerk boven Goor… We gaan nog even terug naar Nieuwjaarsnacht. Ondanks het vuurwerkverbod ging er vlak na twaalven toch nog een heleboel mooi siervuurwerk de lucht in. Bart Hofstee durfde het aan om vanaf […]
  • Tai Chi bij Wijkvoorziening ’t Doesgoor4 september 2021 Tai Chi bij Wijkvoorziening ’t Doesgoor Op de vrijdagochtend wordt op ‘t Doesgoor Tai Chi gegeven. Dat is een uit China afkomstige combinatie van lichaamsbeweging en ontspanning waarbij de gedachten tot rust komen. Het heeft, […]