Youri de Vries mag de weg op

Youri de Vries is vandaag op zeventienjarige leeftijd geslaagd voor zijn rij-examen. Your heeft de speciale rijopleiding genoten waardoor hij onder begeleiding tot zijn achttiende levensjaar mag autorijden, om daarna solo de weg op te gaan. Erik en Ineke, Mike en Marloes, Margit en oma De Vries willen Youri van harte feliciteren en wensen hem heel veel rijplezier en veilige kilometers toe.

youridevries

Gerelateerde berichten

  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • De ooievaar staat weer…26 september 2011 De ooievaar staat weer… Bas en Sandra zijn sinds donderdag de trotse ouders van Roos. Hun prachtige dochter zag het levenslicht in de Waterhoenstraat. De buren wil Bas, Sandra, Mike en Joey van harte feliciteren […]
  • mikalink26 maart 2012 Mike Alink 18 jaar Mike Alink viert vandaag zijn achttiende verjaardag. Hij wordt dan ook van harte gefeliciteerd door Joop en Trui Alink.
  • Jaimie mag de weg op…29 juli 2011 Jaimie mag de weg op… Jaimie Grouwe is gisteren geslaagd voor haar rijbewijs. En maandag komt naar maanden haar vriend Tim weer terug uit Afghanistan, dus een spannende tijd voor Jaimie. Vanavond gaat de […]
  • Erik Eggink ziet Abraham11 november 2011 Erik Eggink ziet Abraham Erik Eggink is dinsdag 50 jaar geworden en viert dat vanavond met een feestje bij Dieka. Samen met zijn vrouw, die in oktober Sarah zag, wordt de 100-jarige mijlpaal gevierd. Namens […]