Frikandellentekort door jarige kastelein

Wie nog van plan was om in de komende periode frikandellen in te slaan kon in Goor en omgeving nog wel eens bedrogen uit komen. Er is waarschijnlijk niets meer te koop. Oorzaak: de vrienden van de Goorse kastelein Gerrit van Ginkel. Zij hebben alle nog beschikbare exemplaren van deze vaderlandse lekkernij opgekocht om er een fraai kunstwerk van te maken. Dit werd gisteravond onthuld ter ere van de 65e verjaardag van de uitbater van Café De Tapperij. Deze bourgondiër, Rellie-adept en GFC-er is naast het verorberen van veel eieren in de ochtend, ook niet vies van een frikandelletje op zijn tijd want die is volgens hem als het leven. “Je moet het zelf speciaal maken…” Ook via deze weg wordt hij uiteraard van harte gefeliciteerd. En nog vele jaren!

Gerelateerde berichten

  • Noaber Bennie Hallie 65 jaar16 april 2022 Noaber Bennie Hallie 65 jaar Bennie Hallie is 65 jaar geworden en dat wordt uiteraard gevierd. De noabers van buurtvereniging 'Klein Gijmink' willen dit ook niet onopgemerkt voorbij laten gaan en stuurden het […]
  • Gerrit van Ginkel in Dubbelportret22 februari 2022 Gerrit van Ginkel in Dubbelportret De Goorse kastelein Gerrit van Ginkel is komende zondag te gast in het programma Dubbelportret van Hofstreek FM. De karakteristieke barman vertelt dan over zijn leven en zijn werk. […]
  • Café’s en restaurants weer open, Reggehof voorlopig alleen films26 januari 2022 Café’s en restaurants weer open, Reggehof voorlopig alleen films De corona-versoepelingen die vandaag zijn ingegaan stellen de kroegtijgers weer in staat om hun favoriete café weer te bezoeken, bijvoorbeeld voor een potje biljarten (foto). Al is het […]
  • Oald Goor: De Batse 198420 januari 2022 Oald Goor: De Batse 1984 Oud en vertrouwd. Zo voelde het zaterdagmiddag voor veel stamgasten van de Goorse horeca. Zo was het bij diverse cafés druk in het stadshart in deze bijzondere tijd. De redactie van Oald […]
  • Hennie Hallie 65 jaar!4 december 2020 Hennie Hallie 65 jaar! Ze zou niet misstaan op de cover van een uitgave van Suske en Wiske. Er is in Goor namelijk niemand van wie de naam zo artistiek allitereert als van Hennie Hallie. De Goorse is ook nog 65 […]