Fiets gevonden bij Kerkegaarden

Ben jij je fiets kwijt, dan staat deze allicht bij De Kerkegaarden. Daar staat al namelijk enige tijd deze fiets (foto). De fiets staat tussen het zandpad tussen De Kerkegaarden en de van Kollaan, ter hoogte van de Jumbo. De fiets staat niet op slot.

Gerelateerde berichten

  • Eén tegen eenzaamheid in De Reggehof en bij de Jumbo1 oktober 2022 Eén tegen eenzaamheid in De Reggehof en bij de Jumbo Het is deze week van 'Eén tegen eenzaamheid'. In dat kader is er komende maandag een Kick-off bijeenkomst in theater De Reggehof. Daarvoor is iedereen uitgenodigd die een steentje wil […]
  • Unieke puzzel van de Hof met fraaie Goorse elementen20 september 2022 Unieke puzzel van de Hof met fraaie Goorse elementen Vanaf morgen is het mogelijk om te sparen voor een unieke legpuzzel (1000 stukjes) met daarop diverse highlights van de Hof van Twente. Uit Goor is onder meer de Schoolfeesttent en de […]
  • Tachtig ‘fietswrakken’ op stations…19 augustus 2022 Tachtig ‘fietswrakken’ op stations… De politie heeft in samenwerking met de Gemeente Hof van Twente op de stations in Goor en Delden zogenoemde 'fietswrakken' voorzien van stickers. Dit zijn oude fietsen die er al heel lang […]
  • Fietster gewond na ongeval kruising Laarstraat17 augustus 2022 Fietster gewond na ongeval kruising Laarstraat Een vrouw op een fiets is aan het einde van middag, naar het zich laat aanzien, ernstig gewond geraakt bij een ongeval op de 'beruchte' kruising op de Laarstraat met de Herman […]
  • Opmerkelijke ‘fietsenruil’ in de Irisstraat30 juli 2022 Opmerkelijke ‘fietsenruil’ in de Irisstraat Er is door fietsendieven een nieuwe manier gevonden om aan een goede deugdelijke fiets te komen. Zo is duidelijk geworden in de Goorse Irisstraat. Daar werd deze en vorige week een fiets […]