Marriette van AH na 41 jaar met pensioen

Een mijlpaal van formaat en vrijwel iedereen in het Twentse Haagje heeft haar ontmoet. Maar na 41 jaar trouwe dienst is ze met pensioen. Marriette Kranenberg-Haverkate was decennialang het gezicht van de C1000 en de laatste jaren Albert Heijn Brandenbarg. Nu gaat de supermarktmedewerkster met pensioen en genieten van onder meer haar kleinkind. Het gezin werd getrakteerd op een brunch en een bos bloemen en als ultiem afscheid kreeg ze 1 minuut gratis winkelen aangeboden door Guido Brandenbarg.

Gerelateerde berichten

  • Arno Brinkhuis nu ook Abraham30 december 2019 Arno Brinkhuis nu ook Abraham Hij dacht er op Tweede Kerstdag mooi onderuit te komen maar zijn werekgever, Guido Brandenbarg én zijn collega's dachten daar toch anders over. Daarom werd hij ontboden bij de supermarkt […]
  • Overweldigende drukte ruilmiddag plaatjes ‘Goor in beeld’4 december 2019 Overweldigende drukte ruilmiddag plaatjes ‘Goor in beeld’ Een overweldigende drukte vanmiddag tijdens de plaatjesruilmiddag in het Goors Historisch Museum voor het boek 'Goor in beeld'. Het boek dat is uitgegeven door de stichting Historisch […]
  • Ruilmiddag stickeractie AH3 december 2019 Ruilmiddag stickeractie AH De plaatjesactie krijgt zijn vervolg buiten de Albert Heijn. Op Social Media wordt een veelvoud aan stickers geruild, langs de huizen gaan de dubbele stickers van hand tot hand en morgen […]
  • Toen de C1000 er nog was, reünie van die tijd op de agenda12 september 2017 Toen de C1000 er nog was, reünie van die tijd op de agenda Een beeld van de C1000 uit 1990. Het straatbeeld is op die plek niet veel veranderd, maar veel Gorenaren kunnen zich nog wel herinneren dat zij een bezoek brachten aan de supermarkt van […]
  • Grijpgrage bejaarden stelen van ondernemers2 november 2016 Grijpgrage bejaarden stelen van ondernemers De Goorse winkeliers zijn het spuugzat; op dit moment raast een tsunami aan winkeldiefstallen door het doorgaans rustieke Twentse Haagje. "Bij ons is het wel vier keer per week het raak", […]