Open Monumentendagen, Ashafar en Repair Café

Op de evenementenagenda prijkt voor het komende weekeinde de Open Monumentendagen met in Goor bezichtigingen van de Braakmolen en het Historisch Museum. Ook is het mogelijk om met een gids een gratis stadswandeling door Goor te maken. Deze zijn morgen en zondag vanaf 11:00 uur vanaf het museum. Ook in Delden, Diepenheim en Markelo zijn dergelijke wandelingen te maken. Morgen is er ook weer een Repair Café in de kantine van sporthal De Mossendam terwijl morgenavond het optreden van rapper Ashafar op de rol staat bij Club Johnys. Voor alle evenementen check onze agenda.

Gerelateerde berichten

  • Open Monumentendagen gaan door6 september 2020 Open Monumentendagen gaan door De Open Monumentendagen gaan dit jaar in Goor en de overige kernen van de Hof van Twente, ondanks het Corona-virus, wel door. Volgend weekeinde (12 en 13 september) zijn er bezichtigingen […]
  • Gestampte meisjes en stickers ruilen24 januari 2020 Gestampte meisjes en stickers ruilen Een rustig weekeinde voor wat betreft de evenementen en activiteiten in het Goorse al kunnen de voetballiefhebbers wel weer hun hart ophalen met de herstart van de competitie voor de […]
  • Weefsters in actie in Goors museum2 september 2022 Weefsters in actie in Goors museum Ook het Goors Historisch Museum is geopend tijdens Open Monumentendagen morgen en overmorgen. Op de bovenverdieping van het museum staat de Goorse textiel centraal in de tentoonstelling […]
  • Braakmolen open tijdens monumentendagen2 september 2022 Braakmolen open tijdens monumentendagen In het kader van de Open Monumentendagen stelt de Braakmolen op 10 en 11 september de deuren open. Voor alle bezoekers en potentieel geïnteresseerden staan de molenaars klaar van 10.00 […]
  • Nachttoernooi, kampvuurverhalen en Goors Mannenkoor…10 juni 2022 Nachttoernooi, kampvuurverhalen en Goors Mannenkoor… De activiteitenkalender voor het komende weekeinde vermeld allereerst het beroemde Nachttoernooi van SV Hector dat vanavond en vannacht, na twee coronajaren, weer wordt gehouden op 't […]