Denise al 30 jaar donders lief

Feest in de Voorstraat. Daar woont Denise Vrielink en die viert vandaag haar dertigste verjaardag. Volgens haar vriendinnen is ze donders lief, eigenwijs, heeft ze nooit honger, is ze ieders vriend én een ‘sexy mom’. Ook via deze weg willen ze haar van harte feliciteren met deze mijlpaal. En nog vele jaren!

Gerelateerde berichten

  • Anouk 30 lentes jong25 augustus 2022 Anouk 30 lentes jong Anouk Verkuijlen mag vandaag 30 kaarsen uitblazen en dat moet uiteraard gevierd worden. Zeker met haar loopmaatje Irene die via deze digitale weg haar van harte wil feliciteren. En […]
  • ‘Getje’ Grevink 70 jaar!29 juni 2022 ‘Getje’ Grevink 70 jaar! Hij is zonder twijfel één van de beste gitaristen die de omgeving gekend heeft en is nog steeds, zij het in mindere mate, actief in het vak. Gerrit Grevink is 70 jaar geworden en dat mag […]
  • Noaber Bennie Hallie 65 jaar16 april 2022 Noaber Bennie Hallie 65 jaar Bennie Hallie is 65 jaar geworden en dat wordt uiteraard gevierd. De noabers van buurtvereniging 'Klein Gijmink' willen dit ook niet onopgemerkt voorbij laten gaan en stuurden het […]
  • Josefien mag 60 kaarsjes uitblazen6 maart 2022 Josefien mag 60 kaarsjes uitblazen Groot feest voor Josefien van het Bolscher. De Goorse is zestig jaar geworden en dat mag natuurlijk niet zonder de nodige aandacht en versieringen voorbij gaan. Ook via deze weg wordt ze […]
  • Jan van der Burg ziet Abraham13 februari 2022 Jan van der Burg ziet Abraham Feest, in en voor het huis van Jan van der Burg. Veel versieringen en spandoeken en dat is niet voor niets want de Gorenaar ziet vandaag, op deze 13e februari, Abraham. Dat feest zal in […]