Tom Smit viert 50e verjaardag met eigen festival

Hij was de stille kracht achter de successen van Hector in de jaren ’90. Tom Smit, Tim Smot voor ingewijden, ziet binnenkort Abraham en viert dat vandaag groots met een festival in zijn achtertuin aan de Kerkegaarden. Daar onder meer snerpende gitaarmuziek van de Goorse formatie Kings of Sleaze. “De schrik van de Smidse en voormalig drummer en toetsenist wordt dus 50 jaar, maar geen spier in zijn lijf die dat accepteert” aldus zijn kameraden die hem ook via deze weg van harte feliciteren. En nog vele jaren!

Tom Smit (met de blauwe polo) op zijn eigen festival

Gerelateerde berichten

  • Emiel Hummelink ziet Abraham9 september 2022 Emiel Hummelink ziet Abraham Groot feest voor Gorenaar Emiel Hummelink. Hij ziet vandaag Abraham en dat heugelijke feit moet natuurlijk groots gevierd worden. Gisteravond waren er bij zijn woning aan de Buitenhagen […]
  • Festival Schabbink bij Buddy’s10 juli 2022 Festival Schabbink bij Buddy’s Hij was al even vijftig, maar het moest natuurlijk nog groots worden gevierd. Paul Schabbink, eveneens scribent bij deze site, vierde de bijzondere mijlpaal gisteren op grootse wijze bij […]
  • GFC-trainer Romano Lammertink 50 jaar5 juli 2022 GFC-trainer Romano Lammertink 50 jaar Feest in de Schoolstraat vandaag waar Romano Lammertink zijn 50e verjaardag viert. De hoofdtrainer van GFC en 'life-time' GFC-er werd door de leden van zijn selectie verrast met een enorm […]
  • Dubbel feest voor Arno Perdon23 juni 2022 Dubbel feest voor Arno Perdon Arno Perdon is vandaag 50 jaar geworden. Dubbel feest dus voor het Rellielid die vandaag Abraham ziet en dat uiteraard gaat vieren in de Tente. Gisteren was het ook al feest met de nodige […]
  • Jan van der Burg ziet Abraham13 februari 2022 Jan van der Burg ziet Abraham Feest, in en voor het huis van Jan van der Burg. Veel versieringen en spandoeken en dat is niet voor niets want de Gorenaar ziet vandaag, op deze 13e februari, Abraham. Dat feest zal in […]