Hoftoernooi strandt na poulefase voor GFC

GFC heeft gisteren geen rol van betekenis kunnen spelen tijdens het jaarlijkse Hoftoernooi. Dat werd in Hengevelde afgewerkt zonder Hector en Twenthe die beiden te weinig spelers op de been konden krijgen. GFC speelde het eerste duel tegen sv Delden met 0-0 gelijk en ging daarna met 4-0 onderuit tegen WVV. Tegen Diepenheim werd het daarna nog 0-1 voor de voetballers uit het Stedeke. Het Hoftoernooi werd gewonnen door Bentelo dat in de finale met 0-0 gelijkspeelde tegen WVV en daarna de strafschoppen beter nam dan WVV.

Gerelateerde berichten

  • Hector naar Delden, Twenthe naar Rietmolen UPDATE19 maart 2022 Hector naar Delden, Twenthe naar Rietmolen UPDATE Waar GFC dit weekeinde vrijaf heeft gekregen van de KNVB vanwege coronagevallen, komen de eerste elftallen van Hector en Twenthe morgen wel in actie. Hector, dat afgelopen donderdag met […]
  • GFC naar hekkensluiter, Twenthe naar koploper5 maart 2022 GFC naar hekkensluiter, Twenthe naar koploper Er staan weer drie interessante duels op de rol voor de vlaggeschepen van de drie Goorse voetbalclubs dit weekeinde. GFC, allereerst, gaat vanmiddag (14:30 uur) op bezoek bij […]
  • GFC thuis en twee Hofderby’s dit weekeinde27 november 2021 GFC thuis en twee Hofderby’s dit weekeinde De vlaggeschepen van de drie Goorse voetbalclubs komen dit weekeinde weer, zonder publiek, in actie. GFC speelt vanmiddag in de zaterdag vierde klasse F tegen RKSV Bornerbroek dat vorige […]
  • WVV-Twenthe 5-0, Enter-Hector 1-1, GFC-ABS Afg.20 januari 2019 WVV-Twenthe 5-0, Enter-Hector 1-1, GFC-ABS Afg. De eindstanden van de Goorse clubs in de derde klasse A en vierde klasse G van het zondag-amateurvoetbal: 3A 14.00 uur: WVV '34 - vv Twenthe 5-0 4G 14.00 uur: sv Enter - SV Hector […]
  • GFC speelt gelijk in en tegen Delden9 september 2018 GFC speelt gelijk in en tegen Delden GFC heeft het tweede bekerduel in het nieuwe voetbalseizoen met 1-1 gelijk gespeeld tegen sv Delden. Op sportpark De Mors waren er in de eerste helft kansen voor beide ploegen en ging het […]